Baby-milestone-kartice-prvic-beleznica3_edited.jpg

Milestone kartice so kartice, s katerimi foto zabeležite otrokove prve korake. Popolno in zares luštno darilo za novorojenčke.

Dojenckov album Baby beleznica v treh razlicnih barvah
Baby beležnica dojenčkov album za najlepše darilo ob rojstvu fantka v modri barvi
Set za odtis nogic dojenčka stopal Beležnica
Set za odtis nogic dojenčka stopal Beležnica

Komplet za odtis stopal bo čudovit spomin, ki vas bo vedno spomnil, kako majcene so bile nogice vašega otroka.

Set-za-odtis-otroskih-stopal-personalizirano-zajček2.jpg
Kartice praskanke s skritim sporocilom - kako sporocit novico
Personalizirano darilo Poročna beležnica poročni planer

KAJ PODARITI ZA DARILO NOVOROJENČKU? DOJENČKOV DNEVNIK ZA LEPLJENJE SLIK IN BELEŽENJE NAJLEPŠIH SPOMINOV:

Baby beležnica je album za beleženje najlepših spominov otrokovega odraščanja. Od veselega pričakovanja oz. spominov na nosečnost, do otrokovega prvega šolskega dne. Zajema 160 strani za beleženje in lepljenje najlepših fotografij. Baby beležnica je dojenčkov dnevnik, ki ga lahko personalizirate. In zagotovo bo prečudovito darilo za novorojenčka.

KAKO ORGANIZIRATI POROKO? POMAGAJTA SI S POROČNIM PLANERJEM:

Poročna beležnica je poročni planer, ki vama pomaga pri organizaciji poroke. V beležnico lahko zapisujeta vse vajine dogovore s poročnimi ponudniki ter vse zanimive ideje za poroko. Mesečna časovnica vaju vodi po postopku načrtovanja poroke, poroko pa lahko pričneta organizirati kadarkoli, saj Poročna beležnica ni vezana na koledar. Ostala vama bo kot čudovit spomin na vajin poročni dan.

 

"Zdaj, ko sva z mojim bodočim možen na polno v organizaciji poroke za letošnji maj, je Poročna beležnica popolna pomoč, ko razmišljava, si zastavljava vprašanja, izbirava ... Sploh si ne predstavljam, da je ne bi imela."
Katja S.

"Jaz imam Poročno beležnico že odkar me je zaprosil. Super je!!! Res mi je v veliko pomoč pri organiziranju poroke. Notri piše vse, kar moram vedeti in na kar ne smem pozabiti. Vse lahko posebej zapišem, da imam lepo organizirano. Ni mi žal za nakup, priporočam!"
Mirela