POGOSTA VPRAŠANJA IN ODGOVORI:

Lahko izdelke vrnem / zamenjam?


Nepoškodovane izdelke lahko vrnete ali zamenjate za nove oz. zahtevate vračilo denarja.
Žal pa ni možno vračati personaliziranih izdelkov.
Več si preberite v splošnih pogojih trgovine.
Lahko Poročno beležnico / Baby beležnico pričnem uporabljati kadarkoli?


Poročna beležnica je zasnovana kot planer, ki ga lahko pričnete uporabljati kadarkoli. Koledar si personalizirate po svoje in ni omejen z letnico. Prav tako je tudi album Baby beležnica primeren za uporabo kadarkoli in za oba spola. Vanj se beležijo trenutki od nosečnosti do otrokovega 6. leta starosti.
Lahko izbiram dizajn Poročne beležnice / Baby beležnice?


Poročna beležnica: Na voljo je le en dizajn z naslovnico z zlatimi detajli. Format beležnice je 20,5 x 15,5 cm. Na platnico lahko personaliziramo vajini imeni. Baby beležnica: Na voljo je več dizajnov naslovnice z zlatimi detajli. Format beležnice je 20,5 x 28 cm - ležeč. Na platnico lahko personaliziramo ime otroka.
Želim personalizirati naročen izdelek


Vsi izdelki, ki imajo možnost personalizacije so na voljo v spletni trgovini posebej. Poskrbite, da dodate v košarico izdelek s personalizacijo in v zahtevano polje vpišete ime/imena, ki jih želite na platnici izdelka. Upoštevajte še, da personalizirane izdelke ni možno vračati.
Kaj v primeru, če prejmem poškodovan paket?


Zagotavljamo vam dostavo naročila v popolnem stanju. V primeru, da se je oz. so se izdelki ob dostavi poškodovali nas o tem nemudoma obvestite preko email sporočila na ana@porocnabeleznica.com ali na telefonsko št. 069 792 782 in bomo uredili rešitev v najkrajšem možnem času. Predhodno posnemite še fotografije poškodovanega paketa in izdelka za dokazno gradivo, ki ga potrebujemo za ureditev reklamacije.