top of page

Nakupovanje na beleznica.si je 100% varno.
Preberite pogosta vprašanja in odgovore:

 • Lahko izdelke vrnem / zamenjam?
  Nepoškodovane, nerabljene izdelke lahko vrnete ali zamenjate za nove oz. zahtevate vračilo denarja. Svetujemo še, da izdelek ob prejemu skrbno preverite - tudi vsebino oz. notranjost. Naše vodilo je, da prejmete popoln izdelek, zato bomo za poškodovane, uničene ali umazane produkte, vedno uredili reklamacijo v najhitrejšem možnem času. Zagotavljamo vam 14 dnevni rok za vračilo kupljenega blaga. Žal pa ni možno vračati personaliziranih izdelkov. Več si preberite v splošnih pogojih trgovine ali v reklamacijah.
 • Lahko Poročno beležnico / Baby beležnico pričnem uporabljati kadarkoli?
  Poročna beležnica je zasnovana kot planer, ki ga lahko pričnete uporabljati kadarkoli. Koledar si personalizirate po svoje in ni omejen z letnico. Prav tako je tudi album Baby beležnica primeren za uporabo kadarkoli in za oba spola. Vanj se beležijo trenutki od nosečnosti do otrokovega 6. leta starosti. V dojenčkov dnevnik Baby beležnica lahko beležite spomine tudi za nazaj in tako obujate spomine odraščanja vašega malčka. Vsi albumi Baby beležnica so v notranjosti popolnoma enaki, razlikujejo se le v platnici, ki jo izberete po svoji preferenci. Preverite vse albume v spletni trgovini.
 • Lahko izbiram dizajn Poročne beležnice / Baby beležnice?
  Poročna beležnica: Na voljo je le en dizajn z naslovnico z zlatimi detajli. Format platnice beležnice je 20,5 x 17,5 cm. Na platnico lahko personaliziramo vajini imeni. Format listov v notranjosti je 20 x 17 cm. Preveri dizajn Poročne beležnice TUKAJ. Baby beležnica: Na voljo je več dizajnov naslovnice z zlatimi detajli. Vsi dizajni so na voljo v spletni trgovini. Format platnice Baby beležnice je 20,5 x 24,5 cm - ležeč. Na platnico lahko personaliziramo ime otroka. Format listov v notranjosti je 20 x 23,6 cm. Svetujemo vam lepljenje fotografij 15 x 10 cm ali manjše. Preveri kolekcijo izdelkov za dojenčke (vse verzije dojenčkovega dnevnika) TUKAJ.
 • Želim personalizirati naročen izdelek
  Vsi izdelki, ki imajo možnost personalizacije so na voljo v spletni trgovini posebej ali pa kot možnosti, ki jo izberete v produktu. Poskrbite, da dodate v košarico izdelek s personalizacijo in v zahtevano polje vpišete ime/imena, ki jih želite na platnici izdelka. Zapisano ime 2x preverite, da je pravilno. Zapis kopiramo točno tako, kot ga navedete. Upoštevajte še, da personalizirane izdelke ni možno vračati.
 • Kaj v primeru, če prejmem poškodovan paket?"
  Zagotavljamo vam dostavo naročila v popolnem stanju. V primeru, da se je oz. so se izdelki ob dostavi poškodovali, nas o tem nemudoma obvestite preko email sporočila na ana@beleznica.si (preko emaila smo bolj odzivni!) ali na telefonsko št. 040 842 712 in bomo uredili rešitev v najkrajšem možnem času. Predhodno posnemite še fotografije poškodovanega paketa in izdelka za dokazno gradivo, ki ga potrebujemo za ureditev reklamacije. Reklamacijo uredimo tudi za poškodovane / nepopolne personalizirane izdelke. Priložite le dokazno gradivo.
 • Ali je nakupovanje na spletni strani varno?
  Nakup na spletni strani https://www.beleznica.si je 100% varen. Spletna stran uporablja SSL varnostni certifikat, ki zaščiti vaše naročilo in plačilo s kreditnimi karticami. Povezava spletne strani je varna, če zasledite v URL naslovu https:// V primeru nesigurnosti se obrnite na nas z email sporočilom na info@beleznica.si. P.s.: Včasih se zaradi te zaščite pojavijo težave s plačilom preko kreditne kartice. To se zgodi zaradi dodatne varnosti sistema oz. naše spletne strani. V primeru, da vam kreditna kartica zavrne plačilo, vam svetujemo, da zamenjate izbor plačila; izberite plačilo preko predračuna (opcija 3 s pripisom "ročno plačilo") in plačilo poravnate z nakazilom preko spletne banke.
bottom of page