top of page

Splošni pogoji spletne trgovine beleznica.si

Splošni pogoji spletne trgovine www.beleznica.si so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot-UPB2) in so v skladu z veljavno slovensko zakonodajo. Splošni pogoji poslovanja obravnavajo delovanje spletne trgovine, pravice uporabnika ter poslovni odnos med ponudnikom in kupcem, ki jo upravlja podjetje Beležnica, Ana Črešnik s.p.

 

CENE


Vse cene v spletni trgovini www.beleznica.si so navedene v evrih (EUR), so končne cene - DDV ni obračunan na podlagi 1. odstavka 94. člena Zakona o davku nadodano vrednost (nismo zavezanci za DDV) in se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. Cene in popusti veljajo v trenutku oddaje naročila. Rok veljavnosti akcijskih ponudb je lahko časovno omejen in je posebej označen na vidnem mestu v naši spletni trgovini.

 

NAROČANJE
 

Naročila lahko oddate preko interneta vsak dan od 0.00 do 24.00 ure, ali nam pošljete email sporočilo na ana@beleznica.si v primeru posebnih želja. Naročila prejeta od ponedeljka do petka do 12. ure bodo v primeru zaloge odpremljena v roku 1-3 delovnih dni. Maksimalen čas za odpošiljanje izdelkov, ki jih je potrebno personalizirati je 7 delovnih dni. V primeru, da ob naročilu izdelka ni na zalogi oz. potrebujemo za odpošiljanje več časa, vas o tem predhodno obvestimo preko email sporočila.

Ko odpošljemo naročilo boste prejeli potrditev na vaš email naslov, za večje pakete dopišemo tudi kodo sledljivosti.

PLAČILA


Omogočamo več načinov plačila:

• Plačilo s kreditno kartico

• Plačilo preko Pay Pal

• Plačilo po predračunu

Podatki za nakazilo v primeru izbire plačila po predračunu:

Beležnica, Ana Črešnik s.p.

Trbonje 3

2371 Trbonje

TRR: SI56 6100 0002 6233 803

BIC: HDELSI22

Referenca: pripišite številko naročila!

Plačila po povzetju ne nudimo. V primeru, da potrebujete glede plačila dodatne informacije nas kontaktirajte na info@beleznica.si - kjer smo najbolj ažurni. Ali pa nas kontaktirajte na telefonsko številko 040 842 712 (dosegljivi smo med 10. in 14. uro od ponedeljka do četrtka).

 

 

VAŠE PLAČILO JE 100% VARNO.

DOSTAVA & POŠTNINA


Vsi izdelki naročeni v spletni trgovini so k vam poslani preko Pošte Slovenije (ali v nekaterih primerih preko GLS kurirske službe) - najkasneje v roku 5 delovnih dni. Poštnine so posebej navedene ob nakupu izdelka in se razlikujejo glede na težo paketa. V primerih dostave paketa preko GLS kurirske službe boste o tem predhodno obveščeni s prejemom sms-a s strani GLS kuriske službe.

Naročila so odposlana prednostno ali priporočeno in jih lahko pričakujete v roku treh delovnih dni od trenutka, ko je naročilo odposlano. Vsa naročila imajo kodo sledljivosti.

Poštnina za vse pakete = 3,90€

Poštnina za kartice s skritim sporočilom = 2,90€

REKLAMACIJE

Informacije glede reklamacij so na voljo TUKAJ.

VAROVANJE OSEBNIH PODATKOV & PIŠKOTKI


Podjetje Beležnica, Ana Črešnik s.p. se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov uporabnika. Podjetje bo za nedoločen čas hranilo pridobljene osebne podatke, ki jih posredujete preko kontaktnega obrazca. Podjetje bo osebne podatke uporabilo izključno za potrebe izpolnitve naročila in ostalo potrebno komunikacijo. Upravitelj spletne strani podatkov o uporabnikih v nobenem primeru ne bo predal nepooblaščenim osebam. Dostavni službi se zaupa le naslov za dostavo in kontaktna telefonska številka (če v času dostave uporabnik oziroma kupec na naslovu ne bo dosegljiv). Za točnost podatkov, ki jih vnese uporabnik, ne odgovarjamo. Izjemno razkritje osebnih podatkov bodo razkriti le, če je taka obveznost določena v zakonu ali v dobri veri, da je tako ukrepanje potrebno za postopke pred sodišči ali drugimi državnimi organi ter za zaščito in uresničevanje zakonitih interesov spletne strani www.beleznica.si

Več o piškotkih preverite TUKAJ.

bottom of page