top of page

Kako rešujemo reklamacije? Brez skrbi, želimo, da ste zadovoljni.

VAŠ NAKUP JE 100% VAREN

Zagotavljamo vam 14 dnevni rok za vračilo kupljenega blaga.

Skladno z določili 43.č. člena Zakona o varstvu kupca (ZvPot) ima kupec pravico, da v 14. dneh od prevzema blaga podjetju sporoči, da odstopa od naročila, ne da bi mu bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev. Odstop od naročila pošljete na email naslov: 

ana@beleznica.si

Po poslanem odstopu od naročila morate pošiljko vrniti v roku 7. dni od oddanega sporočila na naslov:

Ana Črešnik

Trg svobode 4

2380 Slovenj Gradec

Pripis: za Studio AVD (ker je to naslov naših prostorov)

Kupca bremeni strošek poštnine za vračilo blaga. 


Ob vračilu morajo biti izdelki nerabljeni, nepoškodovani in v originalni embalaži z vso priloženo dokumentacijo! Razen, če je blago uničeno, pokvarjeno, izgubljeno ali se je njegova količina zmanjšala, ne da bi bil za to kriv kupec. Kot ponudnik nismo dolžni sprejemati pošiljk z odkupnino ali pošiljk, ki ne ustrezajo splošnim pogojem poslovanja. Po prejemu vrnjenega blaga, ki ustreza našim standardom vrnemo kupnino s povratnim nakazilom. Ob vračilu blaga naj kupec priloži račun, svoje osebne podatke in transakcijski račun, kamor želi, da se vrne kupnina. V kolikor je bilo plačilo prejeto preko kreditne kartice ali Paypala bo kupnina vrnjena na enak način, kot je bilo prejeto plačilo.

KAJ POMENI NERABLJEN, NEPOŠKODOVAN IZDELEK IN V ORIGINALNI EMBALAŽI V PRIMERU VRAČILA?

Izdelek, ki ga vrnete, mora biti v popolnem stanju, da je primeren za pošiljanje novemu kupcu. Brez madežev, praskic, zmečkanih robov ... Biti mora v enakem stanju, kot ste ga prejeli. Priporočeno je, da izdelek pošljete nazaj v orginal embalaži.

KATERIH IZDELKOV NI MOŽNO VRNITI ALI ZAMENJATI?

Če je vaš izdelek personaliziran, žal ne morete odstopiti od naročila v skladu z zakonom, ali pa produkt zamenjati. 

VRAČILO ALI MENJAVA IZDELKA V PRIMERU POŠKODB?

Zagotavljamo dostavo izdelkov v popolnem stanju. V primeru poškodb med dostavo, nas nemudoma kontaktirajte na email naslov: ana@beleznica.si (preko emaila smo najbolj ažurni) ali na telefonsko št. +386 40 842 712. Dogovorili bomo najhitrejšo možno rešitev, da prejmete popoln izdelek, ali pa vam uredimo vračilo denarja, v kolikor bi ugotovili, da vam izdelek ne ustreza. V primeru poškodbe paketa poskrbite za fotografije kot dokazno gradivo, ki jih boste morali posredovati.

 

MENJAVA IZDELKA

Kupljene izdelke je možno zamenjati za drug artikel. V tem primeru vse stroške pošiljanja krije kupec. Vrnjen izdelek mora biti nerabljen, nepoškodovan in v originalni embalaži. Artikel, s katerim želite zamenjati naročen izdelek, nam pošljite na ana@beleznica.si in uredimo menjavo.

bottom of page