top of page
Anchor 1

Kako naročiti poročna vabila in ostale poročne tiskovine?

Izberita med predlogami poročnih vabil, ki smo jih oblikovali po vseh grafičnih smernicah. Izbirata lahko med pisavami, motivi ... in jih kombinirata tako, da bodo orisale vajin okus in vajino izbrano poročno tematiko.

kako naročiti poročna vabila

Pri oblikovanju vajinega vabila je možno kombiniranje pisav, vzorčkov ali katerih-koli drugih grafičnih elementov iz drugih predlog, da se ustvari vabilo po vajinem okusu. Po želji dodamo tudi okrasitev; trakovi, pečati ...

kako naročiti poročna vabila

Kako oddata naročilo? Preko emaila. Sporočita izbrane kombinacije predlog, pošljeta svoje informacije (datum, kraj, ure in lokacije poroke...). Sporočita tudi izbrano barvo kuverte in tiska (na voljo je klasičen in zlatotisk za vsako predlogo). S strani naše oblikovalke bosta prejela odgovor in predogled vajinega vabila. 

kako naročiti poročna vabila

Za pogovor in dodatne informacije o naših storitvah smo vama vedno na voljo. Tako preko emaila kot telefona. Razloga za dvom ni. Če želita predhodno preveriti izgled vabila, vama pošljemo primer tudi po pošti.

kako naročiti poročna vabila

Preverita kolekcije poročnih vabil za vajino poroko:

Galerija vabil

Galerija poročnih vabil:

naroci vabila - kontakt

Navodila za naročilo poročnih tiskovin & kontakt

Za naročilo poročnih vabil ali ostalih poročnih tiskovin in za pripravo ponudbe nam pišita preko kontaktnega obrazca ali na:

 

vabila@porocnabeleznica.com

Za pripravo cenovne ponudbe nam sporočita vajine želje in število vabil, ki jih potrebujeta. Poročna vabila se potrudimo oblikovati po vajinih smernicah in po že oblikovanih predlogih vabil, ki so na voljo zgoraj. Spremembe uredimo po vajinih željah, možno je spremeniti; izbor tiska, papirja in oblike vabila (kvadrat ali pravokotnik), možna je sprememba pisav, barve, vzorčkov … Zato sporočita vse vajine želje. Naročita lahko tudi vzorček vabila.

Če potrebujeta glede oblikovanja poročnih vabil dodatne informacije ali pomoč in se želita z nami pogovoriti, se lahko slišimo preko telefona. Veseli bomo vajinega klica, še posebej, če bo ta tekom tedna med 9. in 14. uro. :)

Veselimo se vajinega povpraševanja.

Kontakt za oblikovanje poročnih vabil in ostalih tiskovin:

Telefonska številka: 031 420 837 (vprašajte po Patriciji)

Email: vabila@porocnabeleznica.com

 

Patricija
(oblikovalka vajinih poročnih tiskovin, ki se zelo razveseli vsakega povpraševanja)

 

bottom of page