top of page

Poročno vabilo in tiskovine - kolekcija 24

Lana & Rok - kolekcija 24


Kolekcija poročnega vabila No. 24 - vabilo z motivom zelenja in potonike. Ko imata izbran datum, lokacije, okvirne ure poroke in poročni stil, je čas, da naročita poročna vabila. Svetujemo, da jih naročita vsaj mesec dni prej, preden jih želita prejeti.

Porocna vabila - Porocna beleznica
Vabilo z motivom zelenih vejic in potonik

Specifikacije poročnega vabila (kolekcija 24):


Poročno vabilo - enostranski tisk na kartonček

Tisk: barvni ali zlatotisk

Na voljo izbor papirja: 350 g / mat / perl / relief / prosojnica

+ Možnost zlatotiska na 350g mat papir ali na prosojnico


Dodatno lahko izberete tudi kuverto: klasična bela / perla kuverta:


Kuverte za poročna vabila
Kuverte za poročna vabila


Cenik poročnih tiskovin:


Poročna beležnica cenik julij 2022
.pdf
Download PDF • 62KB

 

V okviru izbrane kolekcije poročnih vabil lahko oblikujemo ostale poročne tiskovine: poročni meni, kartončke za sedežni red, tablo dobrodošlice ali tablo s sedežnim redom.

 

Kako deluje storitev naročila poročnih vabil pri Poročni beležnici?

  1. Izberita med predlogami poročnih vabil, ki smo jih oblikovali po vseh grafičnih smernicah. Izbirata lahko med pisavami, motivi ... in jih kombinirata tako, da bodo orisale vajin okus in vajino izbrano poročno tematiko.

  2. Pri oblikovanju vajinega vabila je možno kombiniranje pisav, vzorčkov ali katerih-koli drugih grafičnih elementov iz drugih predlog, da se ustvari vabilo po vajinem okusu. Po želji dodamo tudi okrasitev; trakovi, pečati ...

  3. Kako oddata naročilo? Preko emaila. Sporočita izbrane kombinacije predlog, pošljeta svoje informacije (datum, kraj, ure in lokacije poroke...). Sporočita tudi izbrano barvo kuverte in tiska (na voljo je klasičen in zlatotisk za vsako predlogo). S strani naše oblikovalke bosta prejela odgovor in predogled vajinega vabila.

  4. Za pogovor in dodatne informacije o naših storitvah smo vama vedno na voljo. Tako preko emaila kot telefona. Razloga za dvom ni. Če želita predhodno preveriti izgled vabila, vama pošljemo primer tudi po pošti.

 

 

Za naročilo poročnih tiskovin nam pišite na:

vabila@porocnabeleznica.com

bottom of page