top of page

Poročno vabilo in tiskovine - kolekcija 1

Updated: Feb 13

SABINA & DOMEN kolecija No. 1


Iščeta poročna vabila z romantičnim pridihom?


Kolekcija poročnega vabila 1 bo ustrezala romantični in nežni tematiki poroke. Ko imata izbran datum, lokacije, okvirne ure poroke in poročni stil, je čas, da naročita poročna vabila. Svetujemo, da jih naročita vsaj mesec dni prej, preden jih želita prejeti.

Romantična poročna vabila
IZGLED POROČNEGA VABILA KOLEKCIJE 1

Specifikacije poročnega vabila (kolekcija 1):


Poročno vabilo na dveh kartončkih

Tisk: barvni ali zlatotisk

Na voljo izbor papirja: 2x 300 g / mat / perl / relief / prosojnica

+ Možnost zlatotiska na 300g mat papir ali na prosojnico


Dodatno lahko izberete tudi kuverto: klasična bela / perla kuverta


Cenik poročnih tiskovin:


Poročna beležnica cenik julij 2022
.pdf
Download PDF • 62KB

 

V okviru izbrane kolekcije poročnih vabil lahko oblikujemo ostale poročne tiskovine: poročni meni, kartončke za sedežni red, tablo dobrodošlice ali tablo s sedežnim redom.

 

Kako deluje storitev naročila poročnih vabil pri Poročni beležnici?

  1. Predloge poročnih vabil so oblikovane s strani grafičnih oblikovalcev po vseh grafičnih smernicah. Izbrane so najlepše tiskovine, ki bodo zadovoljile okuse in smernice izbrane poročne tematike vsakega para.

  2. Da lahko zagotovimo najbolj ugodne poročne tiskovine v sorazmerju s kvaliteto, vama na oblikovano predlogo poročnega vabila spremenimo podatke, ki jih posredujeta. Možno je kombiniranje pisav, vzorčkov ali katerihkoli drugih grafičnih elementov iz drugih predlog, da se ustvari vabilo, čisto po vajinem okusu. Po želji dodamo tudi okrasitev; trakovi, pečati ...

  3. Kako oddata naročilo? Preko emaila. Sporočita izbrane kombinacije predlog, pošljeta svoje informacije (datum, kraj, ure in lokacije poroke...). Sporočita tudi izbrano barvo kuverte in tiska (na voljo je klasičen in zlatotisk za vsako predlogo). S strani naše oblikovalke bosta prejela odgovor in predogled vajinega vabila.

  4. Za pogovor in dodatne informacije o naših storitvah smo vama vedno na voljo. Tako preko emaila kot telefona. Razloga za dvom ni. Če želita predhodno preveriti izgled vabila, vama pošljemo primer tudi po pošti. Izbrali smo najboljše papirje in tisk. Za upoštevanje dodatnih želja pri oblikovanju nam želje opišita.

 

 

Za naročilo poročnih tiskovin nam pišite na:

vabila@porocnabeleznica.com

bottom of page