top of page

Poročno vabilo in tiskovine - kolekcija 4

Updated: Feb 13

Kolekcija poročnega vabila številka 4 je v cvetličnih vzorcih. Ko imata izbran datum, lokacije, okvirne ure poroke in poročni stil, je čas, da naročita poročna vabila. Svetujemo, da jih naročita vsaj mesec dni prej, preden jih želita prejeti.


Porocna vabila - Porocna beleznica
Poročno vabilo s potiskom vejice - za romantični stil poroke


izdelava poročnih vabil

izdelava poročnih vabil

izdelava poročnih vabilCenik poročnih vabil in ostalih tiskovin:


Na voljo je informativen cenik poročnih tiskovin. Za cene in ostale informacije je najlažje, če nam zapišita vajine želje in število vabil, ki jo želite naročiti. Pošljite e-mail na vabila@porocnabeleznica.com


Poročna beležnica cenik julij 2022
.pdf
Download PDF • 62KB

V okviru izbrane kolekcije poročnih vabil vama lahko oblikujemo še ostale poročne tiskovine: poročni meni, kartončke za sedežni red, tablo dobrodošlice ali tablo s sedežnim redom.


 

Kako deluje storitev naročila poročnih vabil pri Poročni beležnici?


  1. Izberita med predlogami poročnih vabil, ki smo jih oblikovali po vseh grafičnih smernicah. Izbirata lahko med pisavami, motivi ... in jih kombinirata tako, da bodo orisale vajin okus in vajino izbrano poročno tematiko.

  2. Pri oblikovanju vajinega vabila je možno kombiniranje pisav, vzorčkov ali katerih-koli drugih grafičnih elementov iz drugih predlog, da se ustvari vabilo po vajinem okusu. Po želji dodamo tudi okrasitev; trakovi, pečati ...

  3. Kako oddata naročilo? Preko emaila. Sporočita izbrane kombinacije predlog, pošljeta svoje informacije (datum, kraj, ure in lokacije poroke...). Sporočita tudi izbrano barvo kuverte in tiska (na voljo je klasičen in zlatotisk za vsako predlogo). S strani naše oblikovalke bosta prejela odgovor in predogled vajinega vabila.

  4. Za pogovor in dodatne informacije o naših storitvah smo vama vedno na voljo. Tako preko emaila, kot telefona. Razloga za dvom ni. Če želita predhodno preveriti izgled vabila, vama pošljemo primer tudi po pošti.


Za naročilo poročnih tiskovin nam pišite na:

 

 

Komentar


Oglej si v trgovini:

bottom of page