Naslov pisarne

Glančnik 1

2392 Mežica

Slovenija

Naslov podjetja

Beležnica, Ana Črešnik s.p.

Trbonje 3

2371 Trbonje

Zgodba in kontakt Ana Črešnik Poročna & Baby beležnica

Moja zgodba

Živjo!

Moje ime je Ana, po poklicu diplomirana industrijska oblikovalka.

Poročna beležnica je zgodba, ki se piše že sedmo leto - z začetki v letu 2015. Oblikovala sem planer, ki pomaga pri organizaciji poroke, če se tega projekta “lotita” sama. Veselje za grafično oblikovanje sem kmalu prenesla na oblikovanje poročnih vabil, tiskovin in papirniške galanterije. Že kot punčka sem rada preživela ure in ure v papirnici in izbirala najlepše beležke. Danes lahko rečem, da imam sanjsko službo, saj delam to, v čemer neizmerno uživam - uživam v kreiranju in snovanju novih izdelkov, grafik, katerim ponavadi radi rečemo "luštno". 

V 2019 so se na spletne poličke pridružili šolski in letni planerji, v sodelovanju s Studio AVD; planerji oz. rokovniki za vse zaposlene ženske, da nam bo organizacija časa lažja, bolj organizirana in predvsem, da bomo lažje sledile svojim ciljem. 

Novost leta 2020 je dojenčkov dnevnik Baby beležnica in ostali luštni produkti za dojenčke (baby milestone kartice, kartice s skritim sporočilom) ... Da v spletni trgovini ni dolgčas. Baby beležnica je spominski album za lepljenje fotografij in beleženje otrokovega odraščanja, vse od nosečnosti do otrokovega 6. leta starosti. 

Vesela sem, da je ekipa Beležnice vedno večja. Pridružila se je še Barbara, brez katere ne bi bilo zasnove Baby beležnice. Mlada mamica Tare in Tima, ki pogosto šarmirata na naših fotografijah, se z vami pogovarja preko socialnih omrežij. Barbara je tudi poročna organizatorka. Skupaj delava že od 2020 in trajalo je 2 leti, da imava prvo skupno fotko. :)

ana-barbara-beleznica.png

Vabiva te, da preveriš vse luštne produkte v spletni trgovini:

IMAŠ VPRAŠANJE?
NA VSA BOMO Z VESELJEM ODGOVORILI:

Hvala za sporočilo, nanj odgovorimo v najkrajšem možnem času. :)

POROČNA IN BABY BELEŽNICA V MEDIJIH