top of page

Naslov pisarne

Trg svobode 4

2380 Slovenj Gradec

Slovenija

Naslov podjetja

Beležnica, Ana Črešnik s.p.

Trbonje 3, 2371 Trbonje
TRR: SI56 6100 0002 6233 803

Zgodba in kontakt Ana Črešnik Poročna & Baby beležnica

Moja zgodba

Poročna beležnica je zgodba, ki se piše že osmo leto - z začetki v letu 2015. Oblikovala sem planer, ki pomaga pri organizaciji poroke, če se tega projekta “lotita” sama. Veselje za grafično oblikovanje sem kmalu prenesla na oblikovanje poročnih vabil, tiskovin in papirniške galanterije. Že kot punčka sem rada preživela ure in ure v papirnici in izbirala najlepše beležke. Danes lahko rečem, da imam sanjsko službo, delam to, v čemer neizmerno uživam - uživam v kreiranju in snovanju novih izdelkov, grafik, katerim ponavadi radi rečemo "luštno". 

V 2019 so se na spletne poličke pridružili šolski in letni planerji, v sodelovanju s Studio AVD; planerji oz. rokovniki za vse zaposlene ženske, da nam bo organizacija časa lažja, bolj organizirana in predvsem, da bomo lažje sledile svojim ciljem. 

Leta 2020 se je na spletne poličke pridružil še dojenčkov dnevnik Baby beležnica in ostali luštni produkti za dojenčke (baby milestone kartice, kartice s skritim sporočilom) ... Da v spletni trgovini ni dolgčas. Baby beležnica je spominski album za lepljenje fotografij in beleženje otrokovega odraščanja, vse od nosečnosti do otrokovega 6. leta starosti. 

Vesela sem, da je ekipa Beležnice vedno večja. Pridružila se je Barbara, brez katere ne bi bilo zasnove Baby beležnice. Mlada mamica Tare in Tima, ki pogosto šarmirata na naših fotografijah, se z vami pogovarja preko socialnih omrežij. Barbara je tudi svetovalka za organizacijo porok.

V ekipi je še Patricija, oblikovalka poročnih tiskovin, ki se zelo razveseli vsakega povpraševanja in se z navdušenjem "loti" oblikovanja vajinih poročnih tiskovin.

Spoznaj ekipo Beležnice:

Ana Črešnik ustanoviteljica Beležnica

Ana Črešnik,

ustanoviteljica blagovne znamke

ana@beleznica.si

Oblikovalka poročnih vabil Poročna beležnica
Barbara Grobelnik Poročna beležnica

Barbara Grobelnik,

svetovalka za organizacijo porok in odgovorna urednica Poročnega informatorja

barbara@porocnabeleznica.com

Patricija Lekše,

oblikovalka poročnih tiskovin v sodelovanju s tiskarno Mkopija

vabila@porocnabeleznica.com

Vabimo te, da preveriš vse luštne produkte v spletni trgovini:

Imaš vprašanje?
Na vsa bomo z veseljem odgovorili:

Hvala za sporočilo, nanj odgovorimo v najkrajšem možnem času. :)

Poročna in Baby beležnica v medijih

bottom of page