top of page

Ali nama koristi, da obiščeva poročni sejem? Naštejemo vama top 5 koristi!

Z obiskom poročnega sejma bosta dobila vse informacije direktno od ponudnikov. Spoznala bosta poročne trende in ugotovila, kaj vse še morata postoriti.


Top 5 koristi, ki jih prejmeta z obiskom poročnega sejma:


1.

Na poročnih sejmih se bo skoraj zagotovo predstavilo veliko ponudnikov poročnih prstanov, pravi set prstanov je ponavadi kar težko najti. Zagotovo bosta tekom organizacije poroke obiskala kar nekaj zlatarn, zato je lažje, če si lahko ponudbo ogledata na enem kraju. Dodatni plus je, da bosta mogoče prejela sejemsko ugodnost, ki jo ponudniki pripravijo zgolj za sejemske obiskovalce in tako prihranita.


Poročni sejem POMP Celje - ponudniki poročnih prstanov
Poročni sejem POMP Celje - ponudniki poročnih prstanov

2.

Tako kot bo široka izbira poročnih prstanov, bo tudi predstavljen širok izbor poročnih oblek in salonov. Izkušeni svetovalci vama bodo povedali vse, kar morata vedeti pred obiskom salona in mogoče že najdeta svojo obleko. Vsekakor se bosta tam navdušila in odločila kateri salon bosta obiskala, se celo dogovorila za termin. Veliko salonov ponuja tudi obleke za ženina.


poročni sejem celje poročne obleke
Na sejmu imajo vedno širok izbor poročnih oblek in modne revije

3.

Obisk poročnega sejma je kot, da bi predelala Poročno beležnico v enem dnevu. Vse kar potrebujeta vedeti, kar še morata postoriti ... vse najdeta na enem mestu in v enem dnevu. Na koncu dneva ne pozabita vpisati vse stvari v planer, tako vama bo ostalo le, da se posvetita časovnici vajinega dne in dokončata zadnje detajle (npr. sedežni red, poročni govor …). Na sejmu smo prisotni tudi mi, če Poročne beležnice še nimata vama svetujemo postanek pri nas, da si svojo zagotovita po sejemski ceni.


Za obisk poročnega sejma POMP v Celju si lahko zagotovita brezplačno vstopnico TUKAJ.4.

Sprašujta! Vprašajta ponudnike kar vaju zanima in prejela bosta vse odgovore. Nasveti ponudnikov bodo zlata vredni in z veseljem bomo poklepetali z vama. Predlog: največ bodo vredni nasveti kako rešiti razne probleme, ki ta dan nastanejo. Če imata plan B oz. sta o problemu vsaj razmislila, bosta 100 % bolj pomirjena.5.

Sejemske ugodnosti!


poročni sejem pomp celje


Obiščita tudi nas na sejmu POMP v Celju: 21. in 22. oktobra 2023! Pri nas bosta prejela brezplačno revijo Poročni informator, Barbara pa vama bo z veseljem svetovala vse glede organizacije poroke, poročnih tiskovinah, predstavila Poročno beležnico ...

Veselimo se, da se vidimo! 

Comments


Oglej si v trgovini: