top of page

Ali nama koristi, da obiščeva poročni sejem? Naštejemo vama top 5 koristi!

Updated: Dec 5, 2022Z obiskom poročnega sejma bosta dobila vse informacije direktno od ponudnikov. Spoznala bosta poročne trende in ugotovila, kaj vse še morata postoriti.


Top 5 koristi, ki jih prejmeta z obiskom poročnega sejma:1.

Na poročnih sejmih se bo skoraj zagotovo predstavilo veliko ponudnikov poročnih prstanov, pravi set prstanov je ponavadi kar težko najti. Zagotovo bosta tekom organizacije poroke obiskala kar nekaj zlatarn, zato je lažje, če si lahko ponudbo ogledata na enem kraju. Dodatni plus je, da bosta mogoče prejela posebno sejemsko ugodnost in tako prihranila.


2.

Tako kot bo široka izbira poročnih prstanov, bo tudi predstavljenih ogromno poročnih oblek in salonov. Izkušeni svetovalci vama bodo povedali vse, kar morata vedeti pred obiskom salona in mogoče že najdeta svojo obleko. Vsekakor se bosta že tam navdušila in odločila kateri salon bosta obiskala. Veliko salonov ponuja tudi obleke za ženina.
Utrinki iz Sejma POMP v Celju:


3.

Obisk poročnega sejma je kot, da bi predelala Poročno beležnico v enem dnevu. Vse kar potrebujeta vedeti, kar še morata postoriti ... vse najdeta na enem mestu in v enem dnevu. Na koncu dneva ne pozabita vpisati vse stvari v planer, tako vama bo ostalo le, da se posvetita časovnici vajinega dne in dokončata zadnje detajle (npr. sedežni red, poročni govor ...).4.

Sprašujta! Vprašajta ponudnike kar vaju zanima in prejela bosta vse odgovore. Nasveti ponudnikov bodo zlata vredni in z veseljem bomo poklepetali z vama. Predlog: največ bodo vredni nasveti kako rešiti razne probleme, ki ta dan nastanejo. Če imata plan B oz. sta o problemu vsaj razmislila, bosta 100 % bolj pomirjena.5.

Sejemske ugodnosti!
Obiščita tudi nas na sejmu POMP v Celju! Barbara vama bo z veseljem svetovala vse glede organizacije poroke, Ana pa o poročnih tiskovinah. Pridita tudi po brezplačni Poročni informator. Dodatno bomo pripravili sejemski popust na našo Poročno beležnico in ostale izdelke iz spletne trgovine.

Veselimo se, da se vidimo! 

www.beleznica.si


bottom of page