top of page

O, vau! Preveri eno izmed najlepših porok v 2023

Doživeta, igriva, mladostna in funky poroka. Nabita z ljubeznijo in sproščenostjo. Preveri aprilsko "greenery" poroko Lucije in Anžeta na Treh lučkah.Ta poročna pravljica se je pričela ob 15. uri z zborom na Treh lučkah. Svatje so veselo kramljali z ženinom ob Aperitivo Rosato (ej, bodoča nevesta in ženin - ta koktejl je mmmmmmm-odličen!) in navdušeno čakali nevesto. Ženin je nato svate pospremil do podesta, kjer je na čudovitem razgledu, nad vinskimi trtami, vse čakalo za civilni obred.


Ni poroke, kjer svatje ne bi nestrpno pričakovali prvi ugled neveste. Prvi sprehod z očetom do oltarja. Obleka neveste je bila dih-jemajoča. Pospremile so jo še družice, v ujemajočih se temno zelenih oblekah. Če sta še v iskanju prave barvne kombinacije si oglejta to inspiracijo v temno zelenih, belih in zlatih odtenkih.


Poroka Lucija & Anže 2023 na Treh Lučkah


ko družice prvič zagledajo nevesto
… ko družice prvič zagledajo nevesto

Ženin in drugi - tako pri nas pravimo "groomsmen-om"
Ženin in drugi - tako pri nas pravimo "groomsmen-om"Čudovita "greenery" dekoracija poroke - vse v temno zelenih, belih in zlatih tonih


V svetu poročnih trendov se neprestano pojavljajo novosti, ki dajejo svežino in izvirnost poročni dekoraciji. Greenery tema poroke je večna klasika. Je neverjetno vsestranska tematika, ki jo lahko prilagodita svojemu okusu in slogu, zelena dekoracija se prilagodi vsakemu okolju oz. lokaciji, ki sta jo izbrala za svojo.

Poročne tiskovine je oblikovala Poročna beležnica
Poročne tiskovine je oblikovala Poročna beležnica

Detajli poroke v greenery
Vsi detajli v stilu temno zelene, zlate in bele barve

Kateri del poroke je najbolj ostal v spominu ženinu in nevesti?


Lucija: Za tako lep dan težko izpostaviva samo en trenutek. Čez cel dan te spremljajo prav posebni občutki. Zanimivo je gledati, kako vsi koščki sestavljanke tvorijo celoto. Ko pridejo na lokacijo vsi ponudniki, s katerimi si se mesece dogovarjal, takrat veš, da gre za res.


Najbolj zabavni del je seveda druženje z družicami in drugi* pred poroko. To naju je napolnilo z energijo, ki je držala cel dan. Obred je tisti trenutek, ki se ga spominjaš kot najlepšega in najbolj romantičnega. Prvi pogled, poljub, dotik rok in izmenjava prstanov. In tudi, ko sva videla vse svate, ki so nama blizu. Hvaležna sva bila, da so bili z nama na najin najpomembnejši dan.


Kar pa nama je ostalo najbolj v spominu, so presenečenja, ki so nama jih pripravili najini družini in prijatelji. Veliko se jih je zgodilo čez cel dan in takrat se zaveš, da si obkrožen s pravimi ljudmi, kar pa je edino, kar šteje.


Dobra ideja za poročno darilo: nevesti in ženinu pripravite presenečenje
Dobra ideja za poročno darilo: nevesti in ženinu pripravite presenečenje!

 

Doživeta, igriva, mladostna in funky poroka Lucija in Anže  Tri Lučke

Lucija in Anže, hvala, ker sta delila vajin dan z nami. Želimo vama vse lepo na skupni poti.


Vsi sodelujoči:

Lokacija: Tri lučke

Video: Studio boutique - Storytelling films (s klikom na link preveri video iz poroke)

Poročni prstani: Zlatarna Celje

Nevestina obleka: Vesna Sposa

Glasba na obredu: Maraaya

Glasbeni bend: Pop deluxe

Megla in kresničke za prvi ples: Planet zabave

Sladki kotiček: Sweetink by Nataša

Darilca za goste: AP gin

コメント


Oglej si v trgovini:

bottom of page