top of page

Kako poteka naročilo poročnih vabil?

Updated: Feb 28

Ko se odločata za vabila, je pomembno, da razmislita, kaj želita. Razmislita najprej ali jih bosta delila osebno ali po pošti. Priporočamo vama osebno, a vsi vemo, da nam danes še prehitro zmanjka časa.


Kdaj razdeliti poročna vabila?


Vabila je priporočljivo razdeliti 3-4 mesece pred poroko, vsaj najbližjim. Lepo je, če odražajo vaju in sporočijo nekaj malega o najbolj čarobnem dnevu vajinega življenja.


Veliko parov, ki načrtuje poletno poroko, se odloči vabila razdeliti že na začetku leta, zaradi načrtovanja poletnih dopustov.

Vedno se razveselimo vaših povpraševanj za vabila ali druge poročne tiskovine. Vabilo vedno oblikujemo skupaj, dokler ni v vajinih očeh popolno in pripravljeno za izdelavo. Vajine želje nam nikoli niso kompliciranje, nasprotno. Veseli smo, ko vidimo, da želita izraziti sebe.


Oblikovali smo tudi nekaj predlog za poročna vabila, ki jih lahko izbereta za svoja oz. služijo kot smernica, da lažje sporočita kaj vama je všeč in bi izbrala za svoje vabilo.


Poročna vabila Poročna beležnica
Poročna vabila z zlatotiskom in pečatom

Foto: Studio Kofol


Smernice poročnih vabil za poroke 2023 in 2024:


Če želita, da vama oblikujemo vabila, nas kar kontaktirajta, da se pogovorimo o željenem izgledu, da se boljše spoznamo in da spoznamo vajin okus in želje. Vabila bo za vaju oblikovala in izdelala naša Patricija. Grafična oblikovalka s čudovitim smislom za oblikovanje poročnih tiskovin.

Preverita galerijo:
Pošljemo vama nekaj osnovnih predlogov. Če se med njimi ne najde kombinacija vabila, ki bi ga želela, pa skupaj oblikujemo vabilo po vajinih željah na podlagi smernic, ki jih pošljeta (najlažje je, če pošljeta fotografije vabil, ki so vama všeč).


Oblikovanje vabil v večini poteka z dogovarjanjem preko emaila. Dobro je, da sporočita tudi, kdaj pričakujeta vabila, da se vsi skupaj orientiramo na željen datum. Rok za izdelavo vabil je 7 delovnih dni, nekaj časa pa potrebujemo še za oblikovanje. Če želita prejeti vabila prej, bo mogoče obstajala tudi ta možnost, saj se vedno želimo prilagoditi. :)


Potek oblikovanja poročnih vabil:


Najprej je zaželjeno, da nam pošljeta email, kjer opišeta vajine želje - kakšno vabilo želita. Za vodilo so lahko tudi naše predloge oz. kolekcija vabil, ki smo jih ustvarili (sta jih že preverila? Klik TUKAJ). Nato vama pošljemo osnutek vabila. Sporočita, ali sta z osnutkom zadovoljna oz. sporočita, kaj še preoblikujemo. Vabilo preoblikujemo do trenutka, ko sta z vabilom popolnoma zadovoljna.


Res želimo, da sta popolnoma zadovoljna, zato se ne bojta komplicirati. Sledi še izdelava finalnega vzorčka za potrditev. Pošljemo vama grafike ali fotografije vabila. Izdelan vzorček pa lahko pošljemo tudi po pošti. Po potrditvi finalnega vzorca gredo vabila v izdelavo. Nikoli pred potrditvijo, zato brez skrbi.

Ker bosta verjetno potrebovala še vse ostale poročne tiskovine, vama lahko izdelamo tudi te; sedežni red v obliki table ali kot imenske kartice, meni, razne kartončke, zahvale ... Če imata posebno idejo, se potrudimo izdelati tudi to. Vse to pa po navadi pride na vrsto nekje 1-2 meseca pred poroko.

Za ogled več inspiracij poročnih vabil predlagam, da preverita: www.beleznica.si/porocnavabila lahko nas tudi pokličeta, z veseljem poklepetamo z vama. :)Kontakt:

Patricija Lekše

E: vabila@porocnabeleznica.com M: 069 933 455 (od 9.00 do 14.00)


 

Več informacij:

www.beleznica.si/porocnavabila

bottom of page