top of page

Inspiracijska poroka v Grand Hotelu Sava superior, v Rogaški Slatini

Inspiracijska poroka v osrčju Rogaške Slatine. Tu se nahaja razkošen Grand Hotel Sava Superior **** s slovesom najboljšega hotela. Predstavljamo vam navidezno poroko s čudovito nevesto Ano Klašnja in ženinom Lukasom Zuschlagom.


Grand Hotel Sava Superior **** vama in svatom nudijo vrhunsko namestitev s kraljevskim razvajanjem v ROI wellness centru, sprostitev v bazenu z blagodejno termalno vodo, ali v savnah in gurmanske užitke v izvrstni restavraciji. Poročni obred pripravijo v znamenitem paviljonu Tempel, ki ga obdaja čudovit park, v bližini pa se nahaja slikovita cerkvica sv. Ane, kjer lahko imata cerkveni obred. Mladoporočenca se nastanita v apartma z lastno savno in jacuzzijem. Sliši se sanjsko, kajne?


Na koncu bloga vaju čaka še TOP ideja za poročno zabavo.


To čudovito inspiracijsko poroko v Grand hotelu Sava superior je v objektiv ujel fotograf Samo Rovan
Čudovita inspiracijska poroka v Grand hotelu Sava superior (Foto: Samo Rovan)


Galerija inspiracijske poroke v Grand Hotelu Sava superior - fotografije je v objektiv ujel fotograf Samo Rovan:Glamurozno "white wedding" pravljico so organizirale Maruška Kenig, Barbara Potokar in Ajda Šifrer v sklopu Infinity Akademije že leta 2018, danes pa fotografije ponovno objavljamo v sklopu predstavitve čudovite lokacije za vajin poročni dan; poroka v Grand Hotelu Sava superior ****

Za konec še TOP ideja za zabavo; kar v kopalnih plaščih in copatih! 😍😍


Najbolj zanimiva poročna zabava vseh časov; v kopalnih plaščih in copatih - v Grand Hotelu Sava Superior
Najbolj zanimiva poročna zabava vseh časov; v kopalnih plaščih in copatih - v Grand Hotelu Sava Superior.Preverita več na spletni strani:


 

Vsi sodelujoči na inspiracijski poroki:


Poročna Lokacija: Hotel Sava Rogaška Slatina Fotograf: Samo Rovan Videograf: Nik Čebulec Videography Cvetlična dekoracija: Cvetličarna Omers Ličenje: Martina Vrhovnik Pričeske: Irina Kyssele Poročna obleka in obleke družic: Sanjska Obleka Moška poročna obleka in obleka priče: SENS Poročni prstani: Zlatarna Celje Tiskovine: Poročna beležnica Poročna torta: Pcakes Glasba ob obredu: Vivere trio Glasba ob zabavi: Nonstop band, saksofonist Bojan Vodenje obreda in umetniške dodatke: Brane Praznik Kristalna dekoracija: Kristalna Rogaška Penina: Jeruzalem Ormož Mentorstvo: Infinity events


Comments


Oglej si v trgovini: