top of page

Načrtujeta vajino sanjsko poroko? Tabla dobrodošlice je "a must have" vsake poroke, zato vama predstavimo najlepše ideje

Za sanjsko poroko je pomemben vsak detajl. Lepo je, da odraža vajino edinstveno ljubezensko zgodbo. S tablo dobrodošlice bo vajina poroka zaživela v popolnosti že od samega začetka. Zato vama predstavimo nekaj najlepših idej za le-te:


Tabla dobrodošlice za poroko
Tabla dobrodošlice je "a must have" vsake poroke

Tablo "Dobrodošli na najini poroki" vama po meri izdelamo pri nas.
Preverita galerijo tabel dobrodošlic, ki so nastale tekom let pri nas:


Naša ponudba za table dobrodošlice je popolnoma prilagodljiva vajinim željam in stilu vajine poroke. Da bi table res izstopale lahko dodamo personalizirane akrilne detajle, kot so imena mladoporočencev, datum poroke in celo posebna sporočila za goste.Kako oddam naročilo za tablo dobrodošlice oblikovano po želji?


Najprej pošljita povpraševanje naši poročni organizatorki Barbari na e-mail: 


To je prvi korak.


V kolikor sta naročila poročne tiskovine pri nas, bo naša oblikovalka Patricija v enakem dizajnu pripravila še tablo dobrodošlice oz. tablo za sedežni red.

Če sta tiskovine naročila drugje in potrebujeta le še tablo, pošljita ob povpraševanju še izgled le-teh oz. fotografije inspiracij kako želita, da vajina tabla dobrodošlice / sedežni red za poroko izgleda.Če potrebujeta glede oblikovanja dodatne informacije ali pomoč smo vedno na voljo.

Veselimo se vajinega povpraševanja. Kontakt za izdelavo table iz forexa:


Barbara

Telefonska številka: 040 511 126


Več informacij in cenik o tablah dobrodošlice smo dodali na naši spletni strani. Preverita:

 


Bình luận


Oglej si v trgovini:

bottom of page