top of page

Trendi in nasveti za poročno ličenje 2024 - vprašali smo Neli Paspalj iz Inline Make Up

Updated: Jan 12

Neli Paspalj je nagrajenka za najboljšo poročno vizažistko leta 2023, zato bo prav ona znala najboljše opisati trende poročnega ličenja za 2024 in vam predati vse nasvete.

Ne glede na to, ali ste bodoča nevesta, družica, nevestina mati ali gostja, obstaja veliko trendov ličenja, nad katerimi se lahko navdušite. Pomislite: porcelanast videz kože? Vsekakor bo to trend ličenja za 2024.


trendi poročnega ličenja 2024
Porcelanast videz kože bo zagotovo trend poročnega ličenja leta 2024


Ta trend je kot nalašč za neveste, ki želijo oddajati milino in gracioznost prima balerine, ki izžareva šarm in eleganco, ko hodi do oltarja. Če dodate marelično ali rožnato rdečilo, sence hladnih odtenkov in nežno rožnate sijajne ustnice, vam lahko zlahka pomagajo pri doseganju tako preprosto a elegantnega videza.


Neveste obožujejo in velikokrat izberejo minimalistično tehniko ličenja, ki se osredotoča na sijočo kožo, vendar z majhnim zasukom nežnih odtenkov barv, ki ličenje popeljejo na višjo raven.


Poročno ličenje nevesta poroka 2024
Minimalistično ličenje z nežnimi odtenki mareličnih in roza tonov - prav tako trend poročnega ličenja 2024

Poročno ličenje "manj je več"


Naraven, sijoč videz je kot nalašč za poletno nevesto in ga zlahka dosežete z dobro pripravo kože in pravo podlago. Temu pravim "manj je več", ki ga je mogoče doseči le s pripravo kože pred velikim dnem. Dober piling in dnevna rutina nege obraza, bo veliko pripomogla k doseganju tega videza.



Poročno ličenje poroka 2024 poročna vizažistka Neli Paspalj Inline Makeup
Naraven videz poročnega ličenja "manj je več"


Kaj pa rdeča? Bo spet popularna?


Menim, da bomo videli več rdeče barve, vtkane v poročno lepoto, kot so dodatki: cvetlični aranžmaji ali rdeča barva nohtov. Čeprav je francoska manikura čudovita, menim, da so neveste bolj zveste same sebi in se bodo bolj zanašale na barve, celo tako drzne, kot je rdeča.


Če vas skrbi, da bi bila rdeča preveč drzna za vaš poročni dan, jo lahko vključite tako, da jo omehčate s svetlejšim odtenkom in ustvarite popoln preliv barv. Ta brezčasen odtenek simbolizira ljubezen, strast in čutnost, zato je smiseln za tiste bodoče neveste, ki se želijo nasloniti na drzen videz ličenja.



Ali bo moj make up zdržal kljub solzam?


Brez solz na poročni dan žal ne gre, kajne? 😄 Zato mojim nevestam pokažem nekaj trikov, da bo make up zdržal cel dan in celo noč. Solze popivnamo in jih ne brišemo! Vsekakor niso hvaležne za umetne trepalnice, če menite, da bo solz na pretek, saj omehčajo lepilo in se zna zgoditi, da se umetne trepalnice odlepijo. Zato je pomembno, da se posvetujete z vašo vizažistko ali je smiselno imeti umetne trepalnice ali ne. Vendar, če boste upoštevale nasvete vizažistk, se to ne bo zgodilo. Bolj nežen pristop so trepalnice, ki jih vizažistka lepi posamično- 1 na 1 ali celo samo nanos vodoodporne maskare. Pristen odnos z vašo vizažistko, vam bo olajšal in polepšal vaš dan.


"V moj svet ličenja so dobrodošle tako želje po minimalizmu kot bolj drzne želje, predvsem pa mojim nevestam ponujam profesionalen ter prijazen pristop." - Neli Paspalj, Inline Makeup

Neli Paspalj - INLINE MAKE UP
Neli Paspalj - INLINE MAKE UP - nagrajenka za najboljšo poročno vizažistko leta (SWA 23)

 

Svetovala vam je Neli Paspalj iz Inline Makeup - preverite več na IG profilu s klikom TUKAJ



Priporočilo za poročno ličenje Inline Makeup

Priporočilo za poročno ličenje Inline Makeup

 

Oglej si v trgovini:

bottom of page