Ideje za najlepša božična darila. Podarite luštne izdelke malih slovenskih podjetij z velikim srcem;

Updated: Feb 11

Tudi vi razmišljate, kaj bi bilo najlepše božično darilo za; moža, prijateljico, novorojenčka, male nadobudneže, za vaše starše ... ? Za vas smo zbrali nekaj najboljših idej, ki so za piko na i še izdelki malih slovenskih podjetij. Rek, da ob vsakem nakupu od veselja zaplešemo res drži. :)

Najboljša rešitev je nakupovanje preko spleta. V letu dni smo spoznali kar nekaj slovenskih ustvarjalcev in podjetji, za katere lahko rečemo, da svoje delo opravljajo s srcem. Še bolj všeč pa nam je njihova ustvarjalna žilica in trud, ki ga vlagajo v svoje čudovite izdelke.


Pa začnimo;

P.s.: že na začetku svetujemo, da se prebiješ do konca objave, ker te na koncu čaka nekaj luštnega.Najlepše darilo za novorojenčka;


Za novorojenčka svetujemo naš komplet za beleženje najlepših spominov; to je naš album Baby beležnica v katerem so še Baby Milestone kartice in kontrastne kartice. Komplet lahko preverite tukaj:Če iščete zgolj malenkost, ki bo ob enem čudovito darilo in nižjega budžeta, preprosto ni boljše ideje kot Baby Milestone kartice!


Kaj podariti za božič otroku (starosti od 1 do 7 let)?

Ti mali nadobudneži bodo zagotovo najbolj veseli igrač. Svetujemo vam, da izbirate igrače, ki imajo Certifikat Evropa, ker ste tako prepričani, da so igrače izdelane po varnostnih standardih in brez uporabe škodljivih materialov / barv ... Prav tako svetujemo izbor igrač, ki spodbujajo učenje skozi igro in bodo otroške možgančke zaposlile kar nekaj časa.


Mali Galago je spletna trgovina, kjer najdete samo dobre igrače in pripomočke za igranje. Vemo, da otroci najraje ustvarjajo, raziskujejo in se učijo. Če iščete nekaj takšnega, potem ste definitivno na pravi poti! Najbolj so privlačne njihove dostopne cene, glede na funkcionalnost in uporabnost igrač.

Lucija, mamica 2 fantkov, ki vodi trgovino, nam je zaupala katere igrače so najbolj zaželjene in jih segmentirala po letih, da vam bo iskanje olajšano.

P.s. Kupon BELEZNICA10 prinaša 10% popust na www.maligalago.com

1. leto: Mavrični zobniki

2. leti: Sestavljanka za razvrščanje barv in oblik

3. - 5. let: Pita za razvrščanje

4. - 7. let za punčke: Izdelaj zapestnico

4. - 7. let za fantke: Gradbena vozilaLušne stvari je butična spletna trgovinica z možnostjo personalizacije igrač. Letošnji hit je set za zdravnika. Kdo se tega nebi igral, še posebej v današnjih časih? Odličen pripomoček za spoznavanje poklica in odpravljanja strahu pred “pravim” zdravnikom. Igračka je primerna za otroke vseh starosti. Tako nam je zaupala Urška, lastnica spletne trgovine, ki pravi, da se njeni večji punci še vedno igrata s kompletom. Barbara, mamica Tare in Tima s katero se slišite na našem @babybeleznica profilu, pa priporoča za punčke: set za čajanko.


"Ta igrača je že celo leto naša jutranja rutina, Tara pripravi čaj, ki ga postreže bratcu in ga skupaj popijemo. Tako uspem popiti svojo kavo v miru tudi jaz." - Barbara


Kaj podariti staršem in starim staršem?


Ni lepšega, kot obujanje spominov. Zato svetujemo, da staršem podarite album, ki ga personalizirate po svoje. Takšen album najdete pri nas, vanj le še nalepite nekaj fotografij najlepših družinskih trenutkov. Preverite album tukaj:Kaj podariti prijateljici, sodelavki ... ?


1.

Planer je zagotovo darilo, ki bo uporabno prav vsakomur. Tudi te najdete pri nas; v sodelovanju s Studiem AVD. Za piko na i lahko platnico personalizirate z inicialkami. Najbolj pogosto izbirate SAND in WHITE planer. Planerje Studia AVD najdete tudi na naši spletni strani.Na www.studioavd.com najdete še nekaj dodatnih idej za darilo zanjo; zanimiv je še Fitness in Travel planer. Če iščete cenovno ugodno darilo, da podarite zgolj malenkost pa je prava izbira zvezek, ker zagotovo pride prav vsakomur. Za zapis misli, idej, receptov ...


2.

Skodelica ali kakšen lep izdelek iz Gud Shop trgovine, ki se nahaja v centru Ljubljane. V trgovini najdete ogromno lepih izdelkov in veliko le-teh je tudi izdelkov slovenskih ustvarjalcev. Prav zato nam je ta trgovinica zelo všeč. P.s.: tam najdete tudi planerje Studia AVD. :)


3.

Kdo si ne bi želel žareče, sijoče kože? Prav zato nas je navdušila darilna škatla Nočnega kolagena spletne trgovine Dodaj prehrani!Najlepša darila za božič, ideje za božična darila, kaj na kupim za božička
Izbor najlepših božičnih daril


Kaj pa fant, mož, oče ... ? Najlepše darilo zanj bo zagotovo:


Darilni paket iz spletne ginarnice; www.ginarnica.com - AP gin je slovenski gin narejen za ustvarjanje lepih spominov v dobri družbi. Prepleta ga 7 skrbno izbranih začimb. Ko le-te povežemo, dobimo nežen in aromatičen okus. Mmmm, božični čas je najbolši čas za kuhan gin!


 

Si našel/la kaj za svoje? :)


Ker smo z vsemi omenjenimi trgovinami v čudovitem poslovnem, tudi prijateljskem odnosu, so prav vsi ustvarili dodatno kodo za popust; BELEZNICA10 za 10% popust v spletnih trgovinah:www.beleznica.si - BELEZNICA10

www.maligalago.com - BELEZNICA10

www.lusnestvari.si - Baby10

www.studioavd.com - BELEZNICA10

www.gud-shop.com - BELEZNICA10

www.dodajprehrani.si - BELEZNICA10

www.ginarnica.com - BELEZNICA10


 
Ekipa Beležnice vam želi čudovite praznične dni!