top of page

Ideje za najlepša božična darila. Podarite luštne izdelke malih slovenskih podjetij z velikim srcem;

Updated: Dec 6, 2023

Tudi vi razmišljate, kaj bi bilo najlepše božično darilo za; moža, prijateljico, novorojenčka, male nadobudneže, za vaše starše ... ?

Za vas smo zbrali nekaj najboljših idej, ki so za piko na i še izdelki malih slovenskih podjetij. Rek, da ob vsakem nakupu od veselja zaplešemo res drži. :)


Najboljša rešitev je nakupovanje preko spleta. V letu dni smo spoznali kar nekaj slovenskih ustvarjalcev in podjetji, za katere lahko rečemo, da svoje delo opravljajo s srcem. Še bolj všeč pa nam je njihova ustvarjalna žilica in trud, ki ga vlagajo v svoje čudovite izdelke.


Pa začnimo;

P.s.: že na začetku svetujemo, da se prebiješ do konca objave, ker te na koncu čakajo popusti na izdelke. 😊



Ideje za najlepša darila za božič
Ideje za najlepša darila za božič


Najlepše darilo za novorojenčka;


Za novorojenčka svetujemo naš komplet za beleženje najlepših spominov; to je naš album Baby beležnica v katerem so še Baby Milestone kartice in kontrastne kartice. Komplet lahko preverite tukaj:



Če iščete zgolj malenkost, ki bo ob enem čudovito darilo in nižjega budžeta, preprosto ni boljše ideje kot Baby Milestone kartice!


Kaj podariti za božič otroku (starosti od 1 do 7 let)?

Ti mali nadobudneži bodo zagotovo najbolj veseli igrač. Svetujemo vam, da izbirate igrače, ki imajo Certifikat Evropa, ker ste tako prepričani, da so igrače izdelane po varnostnih standardih in brez uporabe škodljivih materialov / barv ... Prav tako svetujemo izbor igrač, ki spodbujajo učenje skozi igro in bodo otroške možgančke zaposlile kar nekaj časa.



Mali Galago je spletna trgovina, kjer najdete samo dobre igrače in pripomočke za igranje. Vemo, da otroci najraje ustvarjajo, raziskujejo in se učijo. Če iščete nekaj takšnega, potem ste definitivno na pravi poti! Najbolj so privlačne njihove dostopne cene, glede na funkcionalnost in uporabnost igrač.

Lucija, mamica 2 fantkov, ki vodi trgovino, nam je zaupala katere igrače so najbolj zaželjene in jih segmentirala po letih, da vam bo iskanje olajšano.

P.s. Kupon BELEZNICA15 prinaša 15% popust na www.maligalago.com

3. - 5. let: Pita za razvrščanje

4. - 7. let za punčke: Obleči me



Lušne stvari je butična spletna trgovinica z možnostjo personalizacije igrač. Letošnji hit za punčke (seveda je igra primerna tudi za fantke) je personaliziran komplet za frizerja. Vaša mala frajerka bo zagotovo navdušena nad darilom. Urška, lastnica spletne trgovine je za fantke predlagala personaliziran pas z orodjem ali pa izberite škatlo z orodjem



Le kdo ne obožuje match - matchy kapic? V Medora butični spletni trgovinici so izdelali najbolj mehke in raztegljive personalizirane kapice za vso družino. Tako imate lahko vsi v družini enake kapice s poljubnim napisom. Za najmlajše nedobudneže lahko izberete kapice s cofki + kapice so izdelane in sešite v Sloveniji.



Kaj podariti babici in dedku?


Ni lepšega, kot obujanje spominov. Zato svetujemo, da staršem in starim staršem podarite album, ki ga personalizirate po svoje. Takšen album najdete pri nas, vanj le še nalepite nekaj fotografij najlepših družinskih trenutkov. Personalizirate pa lahko npr. napis: 2023 - KO SVA POSTALA BABI IN DEDI. Luštno kajne? Preverite album tukaj:



Kaj podariti prijateljici, sodelavki ... ?


1.

Planer je zagotovo darilo, ki bo uporabno prav vsakomur. Najlepše planerje in zvezke najdete pri Studio AVD. Za piko na i lahko platnico personalizirate z inicialkami. Najbolj pogosto izbirate Old-Rose letni planer in Stone letni planer.



Na www.studioavd.com najdete še nekaj dodatnih idej za darilo zanjo in tudi poslovna darila. Če iščete cenovno ugodno darilo, da podarite zgolj malenkost je prava izbira zvezek, ker zagotovo pride prav vsakomur. Za zapis misli, idej, receptov ... nanj lahko celo personalizirate napis npr. "Anini recepti" ali pa "Moje najbolj nore ideje".


2.

Skodelica ali kakšen lep izdelek iz Gud Shop trgovine, ki se nahaja v centru Ljubljane. V trgovini najdete ogromno lepih izdelkov in veliko le-teh je tudi izdelkov slovenskih ustvarjalcev. Prav zato nam je ta trgovinica zelo všeč. P.s.: tam najdete tudi planerje Studia AVD. 😃




Kaj pa fant, mož, oče ... ? Najlepše darilo zanj bo zagotovo:


Darilni paket iz spletne ginarnice; www.ginarnica.com - AP gin je slovenski gin narejen za ustvarjanje lepih spominov v dobri družbi. Prepleta ga 7 skrbno izbranih začimb. Ko le-te povežemo, dobimo nežen in aromatičen okus. Mmmm, božični čas je najbolši čas za kuhan gin! Te skrbi, ker ga še nisi poskusil/a? Ne skrbi, prejel je že 2 srebrni medalji za svoj okus na pokušanju ginov iz celega sveta. To pove dovolj. 😍


 

Si našel/la kaj za svoje? :)


Ker smo z vsemi omenjenimi trgovinami v čudovitem poslovnem, tudi prijateljskem odnosu, so prav vsi ustvarili dodatno kodo za popuste:



www.beleznica.si - BELEZNICA10 za -10%

www.maligalago.com - BELEZNICA15 za -15%

www.lusnestvari.si - BABY15 za -15%

www.medora.si - BELEZNICA5 za -5%

www.studioavd.com - BELEZNICA10 za -10%

www.ginarnica.com - BELEZNICA10 za -10%


 
Ekipa Beležnice vam želi čudovite praznične dni!

Oglej si v trgovini:

bottom of page