top of page

Ideje za najlepše darilo ob rojstvu otroka / za Babyshower

Updated: Nov 2, 2023

"Največ, kar lahko otroku damo so lepi spomini." - Baby beležnica


Baby beležnica je dojenčkov album za beleženje najlepših spominov otrokovega odraščanja. Od veselega pričakovanja oz. spominov na nosečnost, do otrokovega prvega šolskega dne. Zajema 160 strani za beleženje in lepljenje najlepših fotografij.

Ideje za najlepse darilo ob rojstvu otroka / babyshowerju

Lepi spomini so resnično največ, kar lahko podarimo otroku. Zato je dojenčkov album za beleženje le-teh odlična ideja za darilo ob rojstvu ali za darilo ob Babyshowerju.



Na naših spletnih poličkah najdete kar nekaj idej za poklon popolnega darila.






Popolno darilo za novorojenčka je lušten darilni paketek z voščilnico na katero lahko zapišemo vaše posvetilo. V darilnem kompletu je Baby beležnica, Baby milestone kartice (kartice s katerimi foto-zabeležimo otrokove prve korake) ter kontrastne kartice (dojenčkom so kontrastne oz. črno-bele slike izredno zanimive in jih zelo radi opazujejo - služijo za animacijo in razvoj vida).





Personalizirani izdelki so vedno pika na i. Platnico albuma krasi otrokovo ime v detajlu zlatotiska. To bo zares krasen spomin za otroka, ko odraste. Nam najlepši dodatek v albumu je poglavje z maminim in očetovim pismom oz. posvetilom. Si že predstavljamo, da bodo tako mamice in očki ob pisanju pisma, kot otroci, ki bodo to pismo prebrali potočili kakšno solzico.





Če želite pokloniti majhno pozornost ob rojstvu otroka, bodo milestone kartice prava izbira. Baby milestone kartice so kartice s katerimi foto zabeležite otrokove prve korake. Krasi jih 20 čudovitih napisov z detajli zlatotiska. Ker so vsi naši izdelki neutralni, so primerni za darila tako za fantke, kot za punčke.



Naša spletna trgovinica premore kar nekaj idej za čudovito darilo. Tudi ob drugih priložnostih.

Oglej si celotno ponudbo:





 

Galerija omenjenih izdelkov


 

Oglej si v trgovini:

bottom of page