Kako organizirati Baby shower?

Updated: Feb 11

Odgovor je tako, da bo všeč mamici!


Zakaj tako? Ker je v prvi vrsti namenjen njej in dobro je, da se bo počutila ob presenečenju prijetno in ljubljeno. Zagotovo pa, če vložite malo truda v organizacijo, bo Baby shower izpadel odlično in vsaka mamica ga bo vesela. Za vas smo pripravili nekaj idej kako organizirati Babyshower, na koncu pa si lahko prenesete še datoteke za brezplačne igrice za popestritev.


Foto: @happymemories_studio

Model: Rebeka Štruc1. Svetujemo, da poskrbite za dekoracijo:

Baloni, kakšen svež šopek in slaščice so že odlična ideja. Največkrat se pripravi kakšna miza, kot "centerpiece" - že samo naložene stvari na mizici bodo izgledale lepo. Če se boste dekorja "lotile" same lahko veliko idej za baby shower najdete na tej spletni strani: partylama.si


2. Igrice za popestritev Baby showerja:

Teh je veliko - v sodelovanje lahko vključite vse punce, ali pa so igrice namenjene le mamici. Za mamico lahko pripravite: Povezovanje povedi - ugotoviti mora pravilno kako se imenujejo dojenčki po svetu, ali pa koliko časa traja brejost različnih živali. Hec je v tem, da tega po vsej verjetnosti ne bodo poznale. Druga zanimiva igrica je dokončanje povedi. Ker res ne veste kaj pričakovati v tistem trenutku, je skoraj zagotovljen smeh vseh udeleženk. Še ena takšnih je ugotavljanje besed - najprej mamici nadenete slušalke, da ne sliši izgovorjave. Nato ena od punc izgovarja besede, ki so povezane z dojenčkom (plenica, duda, flaška, dojenje, spanje, igračka, jokanje, voziček ... Če ste nagajive sorte, si seveda besede poljubno namislite). Igrice za vse udeleženke Babyshower-ja: Ugotavljanje imena za fantka ali punčko, ugotavljanje izgleda dojenčka, zapis želja bodoči družinici (npr. pripravite listke s stavkom, ki se začne "Postala boš čudovita mamica ..." ali pa "Dragi dojenček, želimo ti ..." za listke z željami lahko pripravite steklen kozarec ali darilno škatlo, v kateri bo mamica shranila želje kot lep spomin). Merjenje trebuščka z vrvico (vsaka udeleženka po občutku odreže vrvico in pomeri, katera je najbližje obsegu trebuščka). Kot zanimivost lahko na plečnike zapišete vaša sporočila, ki bodo bodočo mamico ali atija znala nasmejati ... Na koncu lahko mamici podarite še certifikat, da je odlično pripravljena.


3. Spomini:

Odlična ideja je spominska knjiga - vsaka udeleženka lahko vanjo nekaj zapiše, mogoče prilepite še fotografije (npr. polaroidne - fotografirate lahko s fotoaparatom za enkratno uporabo) ...


4. Ne pozabite tudi na darilo za Babyshower:

Darilo za Babyshower je ponavadi namenjeno mamici oz. za spomin in tudi kaj praktičnega, kar veste, da par še potrebuje. Odlična ideja za beleženje spominov je naš album Baby beležnica.


Najboljša izbira za darilo za Babyshower:
 


Prenesite si brezplačne igrice za Babyshower:


Datoteke so pripravljene na A4 velikost in jih lahko natisnete kar doma.


IGRA1_kakšen bo dojenček_A4
.pdf
Download PDF • 17.72MB
IGRA2_ideja-za-ime_A4
.pdf
Download PDF • 13.44MB
IGRA3_želje_A4
.pdf
Download PDF • 13.61MB
IGRA4_poveži_kartončki_A4_1
.pdf
Download PDF • 9.29MB
IGRA4_poveži_kartončki_A4_2
.pdf
Download PDF • 5.99MB
IGRA5_dokončaj poved_kartončki_A4
.pdf
Download PDF • 1.34MB

 

www.beleznica.si