top of page

Sporočite lepe novičke s kartico s skritim sporočilom

Updated: Sep 10, 2022

Lepe novičke prav vsi radi delimo. Zadnje čase to počnemo malce bolj premišljeno in kreativno, saj si želimo, da nam ti trenutki ostanejo v lepem spominu.


Pri nas najdete kartice, ki pod premazom skrivajo čudovite novičke, ali prav posebna vprašanja - za skoraj vse najlepše priložnosti:


Pričakujeta novega družinskega člana? Sporočita to z našo kartico "pričakujeva".


Kartica s skritim sporočilom pod premazom, ki ga podrgnete skriva napis "Pričakujeva novega družinskega člana!".


Kartica s skritim sporočilom, ki razkrije novico o nosečnosti oz. pričakovanju dojenčka
Se strinjaš, da je to res lušten način, kako sporočiti novičko o veselem pričakovanju?


Poleg teh kartic smo pripravili kartice, kjer se pod premazom skrivajo sporočila za vajine starše:

"Postala bosta babica in dedek." ali "Postala boš babica." ali "Postal boš dedek."

Kartica s skritim sporočilom; postala bosta babica in dedek

Kartica s skritim sporočilom; postala bosta stric in teta

Naslednji, ki se naraščaja prav tako močno veselijo so tete in strici ... sporočita jim to na nepozaben način. Na voljo so kartice: "Postala bosta stric in teta." ali "Postala boš teta." ali "Postal boš stric." 

Hkrati pa lahko s kartico krstnemu botru ali botri sporočite, da želite, da je ta dan ob vajinem malem zakladu. Kartica s skritim vprašanjem "Boš moja krstna botra?" ali "Boš moj krstni boter?" ju vsekakor ne bo pustila ravnodušna.


Kartica s skritim sporočilom; pod premazom se skriva vprašanje "Boš moja krstna botra / boter?"Veliko vprašanj prejmemo tudi za kartice za birmanske botre ali pa, da bi novičko želeli sporočiti vaši prababici ... Za vse takšne in drugačne posebne trenutke smo ustvarili kartico, ki jo kreirate sami.

Naša "Kartica "DIY" - zapiši sporočilo sam" je zato res popolna za sporočit lepe novičke. V paketku se skriva premaz, ki ga nalepite čez vaš tekst in celo kartonček, kjer najprej vadite napis. :)


kartica s skritim sporocilom za sporocit lepe novicke, kartica praskanka, scratch off kartica za sporocit lepe novickeKer pa lepe novice niso le razkritje naraščaja smo poskrbeli, da v naši spletni trgovinici najdete tudi luštne kartice z vprašanjem "Boš moja poročna priča?" in "Boš moja družica".


Kartica s skritim sporočilom; pod premazom se skriva vprašanje Boš moja poročna priča?
Kartica s skritim sporočilom; pod premazom se skriva vprašanje Boš moja družica?


Kaj meniš kakšen bo odgovor, če svojo bodočo poročno pričo vprašaš, alo bo, na tvoj najlepši dan, ob tebi z našo kartico s skritim sporočilom?

Na voljo imamo tudi kartice, s katerimi sporočiš lepe želje za rojstni dan, kartico, ki jo pošlješ svoji mami ali prijateljici ter sporoča "Pomeniš mi vse na svetu" ... Naše spletne poličke bomo še naprej skrbno dopolnjevali z vedno novimi idejami.Obišči spletno trgovinico in preveri vse kartice s skritim sporočilom:


www.beleznica.sibottom of page