top of page

Boš moj krstni boter? Boš moja krstna botra? Ideja kako na lušten način zastaviš vprašanje

Prvo vodilo, ko želimo nekoga prositi, da sprejme čast postati krstni boter naj bo, da se potrudimo. Res je, da lahko preprosto vprašamo, ampak, ali ni lepše, če se za posebne novičke in vprašanja malo bolj potrudimo? Če je tvoj odgovor "se strinjam" potem obvezno preveri našo idejo, ki jo najdeš na naših spletnih poličkah. 😄👇Izberite kartico praskanko, ki ima skrito sporočilo: pod premazom se skriva napis "Boš moja krstna botra?" oz. "Boš moj krstni boter?"


Ti je všeč ideja in naša kartica? Na voljo je zanjo ali zanj, če pa ste izbrali dva botra, podarite vsakemu svojo. Super novička, ki jo želimo podeliti z vami je tudi ta, da so na voljo tudi darilni paketki s točno to kartico. Darilni paket lahko celo personalizirate z botrovim imenom. Preverite ga TUKAJ.Če napis na kartici ni takšen, kot bi ga želeli, smo v ta namen ustvarili kartico, na katero sporočilo napišete sami in čisto po želji. V paketku je vključena kartica, nalepka s premazom in kartonček z navodili, kjer imate celo prostor za testni napis, da se pri zapisu na kartico ne zmotite. 😄 Tako lahko to kartico uporabite za prav vse verzije vprašanj / novičk / lepih misli, ki jih želite sporočiti najbližjim.


Takole izgleda:Preprosta ideja, ki popestri sporočanje posebnih novičk. Zato so kartice praskanke s skritim sporočilom vedno dobra ideja. V naši spletni trgovini najdeš kartce za sporočat vse možne novičke. 🤗

 

Preveri celotno kolekcijo kartic, ki skrivajo sporočilo pod premazom, ki ga pokraspaš:
Comments


Oglej si v trgovini:

bottom of page