3 ideje za valentinovo darilo zanj

Updated: Mar 11

Tudi ti razmišljaš, kaj bi bilo najlepše valentinovo darilo za tvojega valentina?

3 najboljše ideje, ki so za piko na i izdelki malih slovenskih podjetij, ki jih z nakupom podpreš.P.s.: že na začetku svetujemo, da se prebiješ do konca objave, ker te na koncu čaka posebna ugodnost. :)1. ideja:

Personaliziran album s spomini


V naši spletni trgovini najdeš album, ki ga lahko personaliziraš čisto po svoje. Pred kratkim je Tina naročila album s personalizacijo "OBLETNICE POROKE" - ker nam je napis sprva bil nenavaden, smo povprašali, ali gre za napako in je mislila OBLETNICA POROKE? Odgovorila je, da namerava vsako leto dopolniti album z novimi spomini - in to se sliši kot čudovita ideja za darilo.


Ekipa Beležnice svetuje; skrbno beležite spomine v albume, ker so le-ti prava zakladnica čez čas. Albumi ostanejo, če tehnologija zataji.


Preveri "Album po moji želji" tukaj:


Album po moji želji je beležnica s praznimi stranmi, ki jih kreiraš čisto po svoje, platnico pa lahko personaliziramo s tvojo idejo za album. Od 12,90€2. ideja

AP gin darilni paket


Darilni paket iz spletne ginarnice; www.ginarnica.com - AP gin je slovenski gin narejen za ustvarjanje lepih spominov v dobri družbi. Prepleta ga 7 skrbno izbranih začimb. Ko le-te povežemo, dobimo nežen in aromatičen okus. Gin je prejel kar dve srebrni priznanji (slovensko in svetovno) za izvrsten okus in kvaliteto. S to idejo zagotovo ne boš zgrešila, če je tvoj valentin ljubitelj gina.
slovenski AP gin na fotografiji z zvezki Studia AVD - ideja za darilo zanj
Ujet trenutek slovenskega AP gina z zvezki Studia AVD - dve ideji za čudovito darilo zanj

Fotografija: Happy Memories studio3. ideja

Zvezek Studia AVD za njegove ideje


Zvezek je zagotovo darilo, ki bo uporabno prav vsakomur. Rad preizkuša recepte? Priloži mu zvezek v darilni škatli, ki je polna gurmanskih sestavin za pripravo popolnega obroka. Mogoče mu pride prav v službi? ... Dizajn zvezka je ravno prav minimalističen, a vseeno izstopa.

 

Si našla kaj za svojega valentina? :)


Če so ti ideje všeč, lahko izkoristiš kodo za popust; BELEZNICA10 - ki prinaša 10% popust.


 

www.beleznica.si