top of page

4 ideje za valentinovo darilo zanj

Tudi ti razmišljaš, kaj bi bilo najlepše valentinovo darilo za tvojega valentina?

4 najboljše ideje, ki so za piko na i izdelki malih slovenskih podjetij.



P.s.: že na začetku svetujemo, da se prebiješ do konca objave, ker te na koncu čaka posebna ugodnost. :)

1. ideja:

Celo leto zmenkov


Si želiš vsak mesec na zmenek? Pri Beležnici smo ustvarili paketek, v katerem se skriva 12 idej za zmenek za vsak mesec v letu. Primerni so za vsakogar, ki potrebuje malo vzpodbude pri "zmenkarijah" - izvedeta jih lahko doma, v domačem kraju ali, da kam gresta. V začetku meseca preverita idejo za zmenek, ki se skriva pod premazom, ki ga podrgneta. Določita datum, kdaj bosta zmenek uresničila. Zmenkarije lahko pričneta s katerimkoli mesecem. Čakajo vaju kulinarični, družabni, sentimentalni, strastni, pustolovski ... zmenki.


Preveri izdelek tukaj:

14,90€



2. ideja:

Personaliziran album s spomini


V naši spletni trgovini najdeš album, ki ga lahko personaliziraš čisto po svoje. Pred kratkim je Tina naročila album s personalizacijo "OBLETNICE POROKE" - ker nam je napis sprva bil nenavaden, smo povprašali, ali gre za napako in je mislila OBLETNICA POROKE? Odgovorila je, da namerava vsako leto dopolniti album z novimi spomini iz njune obletnice. Sliši se kot čudovita ideja za darilo. Mogoče k darilu priložiš še paket "Celo leto zmenkov" in v album lepita fotografije vajinih doživetij iz zmenkarij.


Ekipa Beležnice svetuje; skrbno beležite spomine v albume, ker so le-ti prava zakladnica čez čas. Albumi ostanejo, če tehnologija zataji.


Preveri "Album po moji želji" tukaj:

Od 14,90€


Album po moji želji je beležnica s praznimi stranmi, ki jih kreiraš čisto po svoje, platnico lahko personaliziramo s tvojo idejo za album.



3. ideja

AP gin darilni paket


Darilni paket iz spletne ginarnice; www.ginarnica.com - AP gin je slovenski gin narejen za ustvarjanje lepih spominov v dobri družbi. Prepleta ga 7 skrbno izbranih začimb. Ko le-te povežemo, dobimo nežen in aromatičen okus. AP gin je prejel kar dve srebrni priznanji (slovensko in svetovno) za izvrsten okus in kvaliteto. S to idejo zagotovo ne boš zgrešila, če je tvoj valentin ljubitelj gina.




Fotografija: Happy Memories studio



4. ideja

Zvezek Studia AVD za njegove ideje


Zvezek je zagotovo darilo, ki bo uporabno prav vsakomur. Rad preizkuša recepte? Priloži mu zvezek Studia AVD v darilni škatli, ki je polna gurmanskih sestavin za pripravo popolnega obroka. Mogoče mu pride prav v službi? ... Dizajn zvezka je ravno prav minimalističen, a vseeno izstopa.





 

Si našla kaj za svojega valentina? :)


Če so ti ideje všeč, lahko izkoristiš kodo za popust; BELEZNICA10 - ki prinaša 10% popust na katerokoli od omenjenih idej.


 

Oglej si v trgovini:

bottom of page