top of page

Spomin na majcene nogice vašega dojenčka

Set za odtis nogic dojenčka:


Eden lepših trenutkov je, ko lahko podoživljamo zabeležene spomine, listamo po albumu, pogledamo lepo risbico, ki so nam jo otroci namenili … Zato smo ustvarili še en neprecenljiv spominček: komplet za odtis stopal, ki vas bo vedno spomnil, kako majcene so bile nogice vašega otroka.


Ta set je tudi ideja za popolno darilo za novorojenčka, ali pa darilo za 1. ali 2. rojstni dan, sveti krst, veliko noč oz. za pisanko ... Se strinjate?




Odtisnite stopala dojenčka na lušten kartonček z ilustracijo živali - na voljo levček, slonček, zajček ali hippo. V set za odtis nogic dojenčka je dodan karton z ilustracijo živali (21 x 30 cm), črna barva za odtis stopal in gobica s katero barvo nanesete.


Preverite kako lušten izdelek nastane:


Zahvaljujemo se mamici Toma, za poslan video.





Par dejstev glede seta za odtis nogic dojenčka:


  • Barva je prijazna do otroka, dermatološko testirana. Spere se z vodo in je proizvedena na podlagi Evropskih varnostnih standardov za igrače.

  • Komplet za odtis nogic je namenjen za starost otroka do 24 mesecev, oz. dolžine stopala do največ 15 cm.

  • Priložena je črna barva za odtis stopal in gobica za nanos barve. Iz stopal je najlažje barvo obrisati z vlažnim robčkom.


P.s.: ali ste vedeli, da imajo skoraj vsi otroci, do 4. leta starosti spuščen notranji lok stopal? Skrb, da ima vaš otrok ploska stopala je odveč. Notranji stopalni lok stopal se pri otrocih izoblikuje, šele takrat ko pri gibanju otroka nastopijo tudi rotacije, kar pomeni nasprotni si zasuki telesa. Starši boste slednje najlažje opazili pri odtisu mokrega stopala. (Vir: Bibaleze)


Preverite izdelek za odtis stopal dojenčka v naši spletni trgovini:



 

Oglej si v trgovini:

bottom of page