Spomin na majcene nogice vašega dojenčka

Set za odtis nogic dojenčka:


Želimo vam predstaviti nov izdelek, ki je prišel na naše spletne poličke. Komplet za odtis stopal bo čudovit spomin, ki vas bo vedno spomnil, kako majcene so bile nogice vašega otroka. Ta set je tudi ideja za popolno darilo za novorojenčka, ali pa darilo za 1. ali 2. rojstni dan, sveti krst, veliko noč oz. za pisanko ... Se strinjate?
Odtisnite stopala dojenčka na lušten kartonček z ilustracijo živali - na voljo levček, slonček ali hippo. V set za odtis nogic dojenčka je dodan karton z ilustracijo živali (21 x 30 cm), črna barva za odtis stopal in gobica s katero barvo nanesete.


Preverite kako lušten izdelek nastane:


Zahvaljujemo se mamici Toma, za poslan video.
P.s.: ali ste vedeli, da imajo skoraj vsi otroci, do 4. leta starosti spuščen notranji lok stopal? Skrb, da ima vaš otrok ploska stopala je odveč. Notranji stopalni lok stopal se pri otrocih izoblikuje, šele takrat ko pri gibanju otroka nastopijo tudi rotacije, kar pomeni nasprotni si zasuki telesa. Starši boste slednje najlažje opazili pri odtisu mokrega stopala. (Vir: Bibaleze)Preverite izdelek za odtis stopal dojenčka v naši spletni trgovini: 

www.beleznica.si