top of page

Ideje za najlepšo popestritev poroke

Sta razmišljala, kako bi popestrila dan s kakšnim presenečenjem? Lahko je presenečenje za ženina ali za nevesto, lahko za svate. Zbrali smo nekaj svežih idej, ki bodo prava popestritev za vse, ki se poročite v 2023.Dragi ženin, kaj če bi nevesto presenetil z letalsko karto za poročno potovanje?

Ženin preseneti nevesto na poroki z letalsko karto za poročno potovanje. Foto: Nina Premk
Ženin preseneti nevesto na poroki z letalsko karto za poročno potovanje. Foto: Nina Premk

Fotografije zagotovo ne bi mogle boljše prikazati pristnega navdušenja neveste. Kako pa bi lahko nevesta presenetila ženina?Album z boudoir fotografijami:

Tvoj bodoči mož bo nad darilom zagotovo navdušen, fotografije pa znajo navdušiti tudi tebe. Žensko telo je čudovito in če te subtilno ujame v foto-objektiv bos hvaležna sama sebi za to izkušnjo.

Boudoir fotografija za presenečenje ženinu za poročno darilo
Sanjas Visuals bo v foto-objektiv ujela tvojo ženstvenost. Si za?

Dobre ideje so tudi; manšetni gumbi za poročno obleko, ura z graviranim sporočilom, album s personalizacijo (najdeš ga celo v naši spletni trgovini tukaj). Albumu lahko dodaš prenosni mini tiskalnik, ki takoj natisne fotografije iz telefona (nazadnje nas je s tem navdušil Xiaomi). Nogavice s pripisom "in case you get cold feet".


Pogosto pa se tako ženin, kot nevesta, odločita zapisati pismo, ali posneti video, ki si ga izmenjata in prebereta na dan poroke.S čim navdušiti oz. presenetiti svate na poroki?

Si predstavljaš, da imata v sladkem kotičku, namesto klasičnih mini tortic, sladoled? Dobra ideja je tudi bar kotiček s penino ali koktejli, ki jih vidva obožujeta. Nikoli pa ne bosta zgrešila, če se odločita za popestritev najeti foto-stojnico. Svatje jih naravnost obožujejo.

Ideje kako popestriti poroko
Ideje kako popestriti poroko

Si želita pri realizaciji idej za popestritev poroke pomoč?

Pri Poročni beležnici že nekaj let uspešno sodelujemo z najboljšimi poročnimi ponudniki v Sloveniji, zato vama bomo znali priporočati pravi kontakt za vajino idejo. V kolikor ga ne bosta našla v Poročnem informatorju, nas lahko pocukata za rokav na Instagramu @porocnabeleznica, kjer vama z veseljem priporočamo pravi kontakt.Za omenjene ideje priporočamo:


Oblikovanje letalske karte, s katero presenetiš nevesto ali ženina: Poročna beležnica

Boudoir fotografija: Sanja's Visuals

Nakit z graviranim sporočilom: Zlatarna Sterle, Zlatarstvo Trtnik

Personaliziran album: Beležnica

Fotostojnica: Fotkar

Otroci na poroki? Preverita varuško Živo

Na poroko s starodobnikom VW T2: Ladybug

Comments


Oglej si v trgovini:

bottom of page