top of page

Kako poteka naročilo poročne torte? Vprašali smo KrisCake:

Poročna torta bo zagotovo najpomembenjša slaščica vajinega poročnega dne. Zato smo za vaju pripravili intervju z izvrstno kreatorko slaščic: KrisCake, da bosta izvedela vse odgovore takoj. 😊


Poročna torta KrisCake
Poročna torta izpod rok izvrstne kreatorke slaščic: KrisCake


Kristino smo vprašali:


Koliko časa vnaprej moram naročiti poročno torto? 

Ali nudite pokušino poročnih tort?

Zakaj se cene poročnih tort tako razlikujejo? 

Za kakšno število oseb naj naročiva poročno torto? 

Kdo poskrbi za dostavo in stroške dostave poročne torte?



1.

"Jaz pravim, da za naročilo poročne torte nikoli ni prehitro, je samo prepozno. Za poročno torto to velja še toliko bolj, saj zahteva veliko več časa za načrtovanje in končno izvedbo, kot ostale torte in posledično lahko na en termin sprejmemo res omejeno število naročil. Zato nikakor ne čakat na zadnji mesec in si zagotovite vsaj termin, podrobnosti pa lahko dorečemo tudi kasneje."


2.

"Parom je na voljo tudi pokušina poročnih tort. Ta bo že kar hitro in sicer 11. februarja. V paketku bo 6 različnih okusov, priložena pa bo tudi knjižica z vsemi informacijami. Paketek je potrebno rezervirati, za vse dodatne informacije pa obiščite našo FB stran KrisCake ali spletno stran www.kriscake.si.




3.

"Težko rečem, zakaj se cene tort tako razlikujejo. Največjo vlogo imajo stroški sestavin, bolj kot so kvalitetni, dražji so. Tudi komunalni stroški, najemnina, prispevki, oprema slaščičarne, vplivajo na to ... Poročne torte so načeloma nekoliko dražje kot navadne, ampak ne pri nas. Ceno vseh tort računamo po istem kriteriju in sicer: št. kosov, dekoracija (čas, zahtevnost, stroški materiala), stroški embalaže in morebitna dostava. Če želite paziti pri ceni poročne torte se z nami pogovorite o dekoraciji; bolj zahtevna kot je dekoracija, več bo torta stala. V tem času, ko naredimo eno klasično poročno torto z zahtevno dekoracijo, bi lahko naredili recimo 10 navadnih. Pri dekoraciji najlažje prihranite. Smo pa seveda slaščičarji polni nasvetov, kako izdelati čudovito in časovno manj zahtevno dekoracijo poročnih tort."


4.

"Velikokrat dobim vprašanje, za koliko kosov naj naročite poročno torto. To je odvisno od števila svatov, več kot jih je, prej si lahko privoščite, da naročite kakšen kos manj. Če je svatov recimo 100, lahko naročite torto za 90 kosov, brez skrbi. Manj maneverskega prostora je, če je svatov recimo 50. Potrebe po naročanju več kosov tort, kot je predvidenih svatov, ni.


5.

"Poročno torto na lokacijo dostavimo mi. Ne predstavljam si, da bi se ženin in nevesta na svoj poročni dan morala ukvarjati še s tem. Predhodno se dogovorimo vse podrobnosti in na dan poroke o tem ne rabite razmišljati. Strošek dostave se zaračuna po kilometrini. Naj omenim, da je to za nas najbolj stresen del, saj veste kako luknjaste ceste imamo! (Smeh) 😊 Če se kdaj peljete počasi za slaščičarskim dostavnikom … veste zakaj."




Poleg poročnih tort pa vam pri KrisCake nudijo tudi poročno pecivo oz. t.i. sladki kotiček. Le ta je zelo praktičen in velika paša za oči, saj izgleda res slastno. Temo kotička prilagodijo vašim željam oz. poročni tematiki.




Galerija sladkih kreacij:






Odločitev za sladki kotiček vam svetujemo tudi mi, s tem se izognete pretiravanju s količino peciva. 😊

 

Kontaktni podatki:


M: 040 214 089 (Kristina) E: info@kriscake.si Naslov: Podgorje 68b, 2381 Podgorje pri Slovenj Gradcu


 

Oglej si v trgovini:

bottom of page