top of page

Kakšni so trendi poročnega ličenja za 2023?

Trendi poročnega ličenja se že nekaj časa nagibajo k naravnemu videzu.



Pri nevestah sta zelo priljubljena dva tretmaja:


Keratinsko vihanje trepalnic je naraven, hiter postopek, kjer se naravne trepalnice privihajo in s tem optično podaljšajo, kar odpre pogled in poudari oči. Vedno več nevest se odloča za laminacijo obrvi, kjer naravne obrvi nahranimo in okrepimo s keratinom in jih s pomočjo krtačenja postavimo v pravo smer.


Keratinsko vihanje trepalnic in laminacija obrvi za lep naravni videz poročnega ličenja
Keratinsko vihanje trepalnic in laminacija obrvi za lep naravni videz


Poskusno ličenje pred poroko; da ali ne?

Ni nujno, je pa priporočljivo. Naštejem ti 3 razloge zakaj ga izbrati:

  1. Problematična koža je lahko velik dejavnik, da make-up ne bo tak, kot si si ga zamislila. Zato je dobro, da se z vizažistom dobiš vsaj 1 mesec prej, da dobiš napotke kako skrbeti za kožo do poroke.

  2. Vsak obraz je drugačen in ne pristaja ti nujno vse. Vizažistki, na poskusnem ličenju, pokaži fotografijo z make up-om, ki ga želiš na dan poroke. Strokovni nasveti vizažistke bodo pripomogli, da ti bo make-up pristajal. Vizažistka lahko poskusi več različnih stilov, ti pa se odločiš kateri je pravi za vajin dan.

  3. Na poskusnem ličenju se bosta z vizažistko dobro spoznali in tako bo na poročni dan vse bolj sproščeno, saj boš točno vedela v čigavih rokah si.


Poročno ličenje
Na poskusnem ličenju se bosta z vizažistko dobro spoznali in tako bo na poročni dan vse bolj sproščeno

Ali se za poroko ličijo tudi moški?

Seveda. Pogosto se za makeup odločijo tudi moški, predvsem ženini in priče. Pomembno je, da se makeup ne opazi in da moški izgledajo perfektno na poročnih fotografijah. Naloga vizažista v primeru moškega ličenja je, da bo obraz izgledal spočito, ter da morebiti skrije kakšen "stres" mozoljček, ki se rad pojavi dan pred poroko.

 

Na vprašanja nam je pomagala odgovoriti Jerneja iz lepotnega studia OTIUM, ki ima dolgoletne izkušnje na področju profesionalnega ličenja. Svoj salon ima v Slovenj Gradcu, z veseljem pa nevesti, ženinu, pričam in družicam prihrani čas in pot ter pride s svojo profesionalno opremo tudi na dom.




Oglej si v trgovini:

bottom of page