top of page

To je poročna lokacija na Krasu, ki nas je očarala - Hiša posebne sorte


Na stičišču Krasa in Vipavske doline, v neposredni bližini znamenitega Štanjela, se na zahodni strani Gornje Branice skriva idilična vasica Kodreti. Čudovita primorska vasica, ki s svojo pristnostjo ter domačnostjo očara vsakega, ki se vozi tod mimo.


Popolna poroka na Krasu v Hiši posebne sorte
Kraški biser - Hiša posebne sorte za popolno poroko

Idilična lokacija “Hiše posebne sorte” za najlepšo poroko na Krasu


Najbolj nam je všeč to, da v Hiši posebne sorte ponujajo vse na enem mestu. Takšna poroka je po našem mnenju najbolj sproščena. Prav tako nam je všeč raznolikost ponudbe: odločita se lahko za poroko na prostem ali v notranjosti, kjer imajo prečudovito, res prečudovito dvorano iz zidanega kamna. Zagotovo vama ni treba skrbeti za vremenske razmere, saj imajo veliko možnosti za plan B. Nas je lokacija navdušila.


"Ker se zavedamo, da je vsaka poroka edinstvena, se vsakemu paru posebej posvetimo. Prilagodimo se željam in idejam bodočih zakoncev. Skupaj se pogovorimo, včasih tudi sami kaj svetujemo, toda glavna sta vidva! In ja, pri nas je lahko vse na enem mestu – obred, obed, zabava, počitek, zajtrk. Odprti smo za vse tipe porok. Neodvisno od osebnega prepričanja, religije, prehranjevalnih navad, diet ..." - Vid Sorta

Civilni in cerkveni poročni obred – vse na enem mestu


Poročni obred se izvaja na prostem pred matičarjem, poskrbijo pa tudi za cerkveni obred na njihovi lokaciji ali v bližnji slikoviti cerkvici. Poročna večerja je pripravljena iz vrhunskih lokalnih dobrot in kulinaričnih specialitet, ki jih ponuja Kras. Za vas in vaše oddaljene goste bo poročno slavje brezskrbno, saj imajo na voljo prenočišča za do 25 oseb. Vse skupaj se po zasluženem počitku zaključi s skupnim zajtrkom, ko lahko podoživite vrhunce vajinega dne.



Kako izgleda poroka v Hiši posebne sorte? Oglejta si galerijo:





Obiščita “Hišo posebne sorte” na Krasu in si oglejta ta kraški biser.




 

Oglej si v trgovini:

bottom of page