top of page

Se želita poročiti ob morju?

Poroka ob morju je visoko na listi želja mnogih parov. Sta tudi vidva med njimi? Preverita fotografije inspiracijske poroke iz Marine Portorož.


Predstavljamo vama inspiracijsko poroko, ki sta jo pričarali poročni organizatorki, iz 2b for you weddings. Dve Barbari, ki prisluhneta vajinim željam in uresničita vajine sanje. Poskrbita lahko za celotno ali delno organizacijo poroke. Če želita poroko ob morju, sta ravno Barbari iz 2b pravi naslov. Za vaju bosta našli najlepše kotičke ob morju, poskrbele za dekoracijo in prevzele vso odgovornost za izvedbo vajine sanjske poroke.

Poroka ob morju v Marini Portorož
Inspiracijska poroka v Marini Portorož

 

Preverita galerijo inspiracijske poroke ob morju, v Marini Portorož:




Nasvet: Ko najdeta najprimernejšo poročno lokacijo, ki vama nudi možnost izvedbe vajinega sanjskega dne, jo takoj rezervirajta. Nekatere poročne lokacije so rezervirane tudi za dve leti v naprej, seveda pa to ni pravilo. Ne predvidevajta v naprej! Mogoče je ravno za vajin dan lokacija še prosta.

Več nasvetov za organizacijo poroke najdeta v našem poročnem planerju; Poročna beležnica. Preveri jo s klikom na spodnji gumb:



Tiskovine za inspiracijsko poroko je pripravila naša oblikovalka Patricija. Več o poročnih tiskovinah si lahko ogledata s klikom na spodnji gumb:



 

Vsi sodelujoči:


Organizacija in dekoracija: 2b for you weddings

Poročna lokacija: Restavracija Marina Portorož

Poročna fotografija: Studio Kofol

Poročne obleke: Ena in Edina

Poroka na Jahti - SARKIS DE KARABAS



Oglej si v trgovini:

bottom of page