top of page

Kam na zmenek? Delimo 8 idej za preproste, a romantične zmenke

Updated: Dec 5, 2023

Čas prehitro mine in hitro se znajdemo v rutini, kjer si pozabimo vzeti čas drug za drugega in čas za organizacijo zmenka. Ideje, ki jih delimo z vama so preproste, lahko jih izvedeta doma, v domačem kraju, ali pa se odpravita kam dlje.



8 idej za preproste zmenke:


1. Razvajanje v dvoje. Pojdita npr. v spa ali pa si ga pričarajta doma. Priskrbita si dišeče masažno olje in si privoščita masažo. Masirajta drug drugega, poskusita biti kreativna. + Privoščita si kaj sladkega ali kozarček vina.


2. Piknik v naravi. Pripravita košaro, polno dobrot, in se z "dekico" odpravita nekam, kjer vama je všeč. Lahko izbereta najlepše lokacije po Sloveniji in gresta na izlet, lahko se odpravita v domač bližnji park / jaso ali pa si pričarata vzdušje na domačem vrtu. Važna sta vidva in košara polna slastnih dobrot. Namig, kako lahko izgleda izvedba zmenka:

Ideja za zmenek piknik v naravi

3. Poseben dogodek nekje zunaj. Pojdita na "dogodek" - lahko je predstava, igra, muzikal, balet, opera, koncert, kino, žurka … Lahko pa se le sprehodita po parku, kjer posnameta nekaj lepih fotografij drug drugega ali "selfijev". Bodita nora, igriva, otročja in se zabavajta.


4. Iskanje zaklada. Določita, kje in kdaj bosta pripravila igro. Vsak zase naj izbere, kaj bo skril. Skrit predmet naj bo darilo za tistega, ki išče. Potrudita se, da bo zaklad prijetno presenečenje. Vsak zase razmislita, kam bosta predmet skrila. S skrivanjem se potrduita, a vseeno ne pretiravajta. Drug drugemu pripravita namige, ki so v pomoč pri iskanju - lahko jih zapišeta kot uganke, lahko pripravita zemljevid, lahko se gresta igrico "toplo & mrzlo" … In uživajta v iskanju zaklada.


5. Razvajanje brbončic. Rezervirajta večerjo ali si jo pripravita doma. Uživajta v dobri hrani, pijači in v pogovarjanju o načrtih, prihodnosti … Zmenek lahko popestrita tako, da drug drugemu podarita darilce.


6. Skok med rjuhe. Drug z drugim delita svoje fantazije, počnita to, kar imata rada, kar vaju sprosti … Vidva najbolje vesta, kako. Za popestritev lahko drug drugemu pripravita darilce, ki naj bo sexy.


7. Nekaj neobičajnega. Zipline, rafting, jahanje, adrenalinski park, obisk lunaparka, bowling, vožnja s kanujem, vodni skuter, potepanje z vespo, rolanje, potep s kolesom, izlet v hribe, taborjenje, obisk živalskega vrta …


8. Uresničitev vajine ideje sanjskega zmenka. Na papir napišita vsak svoj predlog za sanjski zmenek - v mejah izvedljivega. Drug drugemu pokažita listek in združita ideje v en zmenek. Določita datum, ko ga bosta uresničila.



Ali veš, da obstaja produkt z idejami za celo leto zmenkov? 12 idej za zmenek za vsak mesec v letu.





V kuverti se skriva 12 kartic z idejo za zmenek za vsak mesec v letu. V začetku meseca preverita idejo, ki se skriva pod premazom, ki ga podrgneta, nato določita datum, kdaj bosta zmenek uresničila. Zmenki so preprosti in primerni za vsakogar, ki potrebuje malo vzpodbude pri "zmenkarijah". Če so vama zgornje ideje všeč, potem vaju bodo vse ideje pod premazi navdušile.

Priporočila za paket celo leto zmenkov

Preveri več:



 

Oglej si v trgovini:

bottom of page