top of page

Kaj naj bo za pusta hrusta vaš malček?

Preverite ideje za dojenčke, enoletnike, dvoletnike, triletnike … Fotografije maškar so poslale super mamice, ki so se potrudile, da so otroci uživali v pustnih kostumih. Nasmeški na obrazih malčkov so neprecenljivi. Z vami delimo nekaj trendov in nekaj super kreativnih idej, ki jih lahko izdelate doma.
Luštkana srnica:


Mamica Klavdija, ki ustvarja pod Instagram profilom @aninasobica, je poslala fotografijo svoje srnice. Kot družinska maska so se zamaskirali v gozdnem duhu; mamica kot mušnica in očka kot gobar.


Otroški pustni kostum ideja za pusta srnicaIdeja za izdelavo pustne maske za otroka doma: za pusta hrusta naj bo bagerist


Ta maska je še posebej navdušila, ker malček Nik naravnost uživa! Mamica pravi, da so živčki bili na testu, ampak ideja za pustno masko je super uspela. Izdelali so jo iz škatel, ki so jih našli doma, pobarvali s sprejem, nalepke pa so izdelane iz folije, tudi razrezane doma. Povedala je še, da so zadnji del bagra obtežili, da roka bagra ni prevagala malčka naprej. Mamica ustvarja čudovite stvari pod Instagram profilom @Cartl


Otroški pustni kostum ideja za pusta bager bagerist

Otroški pustni kostum ideja za pusta bager

Lanski pustni kostum, kjer je malček Nik ribica in mamica morska deklica. Super luštna ideja:


Otroški pustni kostum ideja za pusta ribicaPrikupna miki miška:


Otroški pustni kostum ideja za pusta miki miška

Mamica Sara je poslala fotografijo najbolj prikupne miki miške oz. minnie mouse. Najlepše je videti, kako otroci uživajo v pustnih kostumih.
Majhna račka:


Kdo ima tako luštkane očke? In Manuel je odracal naprej. Mamica Aljana se naravnost topi, mi pa tudi. Račka je super ideja za prvi pustni kostum. Aljana, hvala za fotografijo!


Otroški pustni kostum ideja za pusta račkaMajhen piščanček:


Otroški pustni kostum ideja za pusta piščanček

Doza prikupnosti tega piščančka: 100% - vsi vaši pusti hrusti naravnost žarijo in to je najlepše videti, da so skupaj z vami uživali v maškarah. Hvala mamici Mateji za fotografijo.
Spiderman za pusta - naš si je zaželel biti njegov najljubši superjunak:


Otroški pustni kostum ideja za pusta spiderman

Otroci res hitro pokažejo svoje navdušenje. Tom je oboževalec Spidermana in zato je bila izbira pustne maske zelo enostavna. Užival je in z veseljem tudi poziral. Hvala mamici Sari, ki nam vedno z veseljem pošlje fotke.
Pošast iz omare Sully:


Pustni kostum za otroke pošast iz omare Sully

Ste že pogledali risanko Pošasti iz omare? Če še ne, jo dodajte na listo, risanka ima čudovito zgodbo. Mamica Teja je malčka Liama oblekla v luštkan kostum Sully-a.
Tačke na patrulji oz. Paw Patrol pustni kostum:


Je risanka navdušila tudi vašega otroka? Družinska maska kjer sodelujeta tudi starša: mamica je Skye, očka Marshall, fantek Lan pa Chase. Hvala mamici Lari za fotografijo. Kostume je mamica zašila kar sama, njeno ustvarjanje lahko preverite na spletni strani labi.si


Pustni kostum družina Tačke na patrulji Paw patrolIdeja: črmlj


Ste že srečali bolj prikupnega črmlja?! Hvala mamici Melisi, ki je poslala fotke njenega pusta hrusta iz vseh treh let odraščanja. Letos si je Lucas zaželel masko Supermana, prvo leto pa ga je mamica namaskirala v miško. Zadnja fotka je ekstra luštna!


Pustni kostum za otroke čmrlj

Pustni kostum za otroke Superman

Pustni kostum za otroke miška
Saj smo opozorili, da je zadnja fotka ekstra lušna! 😍


 

Iskrena hvala vsem mamicam, ki so poslale fotografije svojih otrok namaskiranih za pusta hrusta. Blog je nastal v upanju, da še kakšna mamica dobi idejo za pustno maškaro, še bolj pa, da vidite kako otroci uživajo. Važno je, da jim bo všeč in da boste na dan pusta zabeležili lepe družinske spomine.*Klik na ime mamice, ki je poslala fotografijo vas vodi na Instagram profil. Vse so dovolile objave fotografij svojih otrok v pustnih kostumih.Hvala za branje! ❤️


 

Comments


Oglej si v trgovini:

bottom of page