top of page

Kdo je prejel nagrado za najboljšega poročnega ponudnika v Sloveniji? Mi!

Na Poročnem sejmu Brdo se je odvijal prav poseben dogodek "Slovenian Wedding Awards" - podelitev nagrad najboljšim poročnim ponudnikom v svoji kategoriji.


Z veseljem in ponosom delimo z vami novico, ki nas napolnjuje s srečo in hvaležnostjo. Smo prejemnik nagrade za najboljšega poročnega ponudnika v kategoriji popestritve poroke. 😍

Slowenian wedding awards prejemnik nagrade Poročna beležnica
Patricija (levo) in Barbara (desno) sta za ekipo Poročne beležnice prevzeli nagrado za najboljšega poročnega ponudnika (Foto: Boštjan Jamšek)

Že poznate naše delo oz. kaj počne ekipa Poročne beležnice?


Zavedamo se, da premalokrat točno povemo kaj je naše poslanstvo. 😄

Ne, nismo ogranizatorji porok. 😄👉 Ukvarjamo se s povezovanjem poročnih ponudnikov, da bodočim mladoporočencem, najlažje svetujemo oz. predlagamo pravega. Vsako leto izdamo Poročni informator v katerem najdete izbrane poročne ponudnike z njihovimi direktimi kontakti (več kot 100 ponudnikov v eni knjižici) in trende za prihajajoče leto. Na voljo je brezplačno. Prejmete ga na matičnih uradih po Sloveniji, na poročnih sejmih, ob naročilu Poročne beležnice, ali pa si ga brezplačno naročite v naši spletni trgovini. Če imate za nas vprašanje glede organizacije poroke, vam bo naša Barbara z veseljem svetovala. Najdite kotakt TUKAJ.



Na spletnih poličkah imamo že 9 let najbolj priljubljen poročni planer, ki je pomagal pri organizacji porok že več kot 10.000 mladoporočencem. To je naša Poročna beležnica, ki je prav na ta dan leta 2014 dobila svoje ime. Zasnovana je s strani poročnih organizatorjev in nevest, da opozori na vsak detajl organizacije, da zares ne bosta ničesar pozabila.




Že 8 let nam zaupate oblikovanje poročnih vabil in ostalih tiskovin


Poročne tiskovine so naša ljubezen. ❤️ Oblikujemo jih po vaših željah. Naša oblikovalka Patricija se zelo razveseli vsakega povpraševanja. Za njo vaše želje niso nikoli kompliciranje, ravno nasptortno. Vesela je, ko vidi, da želite izraziti sebe, saj je to vaš dan. Več informacij in kontakt najdete TUKAJ.



"Prejema nagrade sem se posebej razveselila, ta nagrada potrjuje trdo delo naše ekipe, predanost in strast. Vaše zaupanje v naše storitve in produkte pa je največja motivacija, da se bomo še naprej trudili po vseh svojih močeh. Hvaležna sem za vas in mojo ekipo."

- Ana Črešnik, ustanoviteljica blagovne znamke



 

Oglej si v trgovini:

bottom of page