top of page

Vas zanima zakaj je Poročni sejem Brdo edinstven dogodek? Odvijali so se "Oskarji"

Poročni sejem Brdo je edinstven dogodek. Zakaj? Preberi, kaj vse se je zgodilo na Brdu 2023. 😍


Poročni sejem Brdo
Utrinki poročnega sejma na Brdu (Foto: Boštjan Jamšek)

1.

Ne glede na to, ali ste tik pred pričetkom načrtovanja poroke ali pa sta začela šele razmišljati o tem pomembnem dogodku je obisk sejma vedno zelo koristen. Na sejmu ste lahko dobili nove (aktualne) infromacije o poroki in ogromno inspiracije, saj poročnim ponudnikom ni zmanjkalo idej s čim vse se predstaviti.

2.

Seminarji, ki so jih predavali izkušeni ponudniki, so bili za pare izjemno dragoceni. Dobili so infomacije in izvedeli nešteto podrobosti, ki so zelo pomembne, da je poročni dan popoln.

3.

Velik glavni oder so zavzeli znani glasbeniki: IL Divji, Miki Vlahovič, Dare Kaurič, Pop Deluxe, Deluxe strings, The Plut Family, Polonca in Klavdija, Wedding Crashers Band, Sara Pavec in Ansambel Aufibix. Si predstavljate koliko različnih izvajalcev smo lahko slišali v enem dnevu? Pri nekaterih smo potočili tudi kakšno solzico… :)


Vsi zmagovalci "Slovenian Wedding Awards" na odru (Foto: Boštjan Jamšek)
Vsi zmagovalci "Slovenian Wedding Awards" na odru (Foto: Boštjan Jamšek)

4.

Se lahko pošalimo, da so se odvijali "Oskarji" slovenske poročne scene? 😄 Šalo na stran, Slovenian Wedding Awards nam je prinesel čudovito priznanje - nagrado za najboljšega poročnega ponudnika v Sloveniji. Prejem te nagrade, za kategorijo popestritev poroke, je za nas in naše podjetje izjemno pomemben trenutek, ki nam je napolnil srce z veseljem in ponosom.



Še več utrinkov iz poročnega sejma na Brdu:




 

Oglej si v trgovini:

bottom of page