top of page

Skrbno načrtovanje, brezskrbna poroka: odkrijta kako Kotiček cvetja in petja soustvarja sanjske poroke

Kotiček cvetja in petja organizira poroko


Vprašali smo:


Kakšne storitve nudite v agenciji Kotiček cvetja in petja?


Svoje storitve ponujamo po vsej Sloveniji, kjer ustvarjamo čarobne trenutke in pomagamo soustvarjati sanjske poroke. Naša ponudba vključuje poročno floristiko, organizacijo porok, koordinacijo poročnega dneva ter organizacijo različnih dogodkov, kot so team buildingi, koncerti in prilagojeni dogodki. Poleg tega pa tudi izobraževanja za tiste, ki si želijo postati mojstri organizacije porok in dogodkov.


"Ko nama zaupate svoje sanje, vam prihraniva nepotrebne skrbi, čas in nenazadnje tudi denar." 

Poročni šopek Kotiček cvetja in petja
V Kotičku cvetja in petja poskrbijo za vso poročno floristiko


Kako lahko zagotovite, da bo poroka res takšna, kot si jo par zares želi?


No, z vso našo strokovnostjo, izkušnjami in domiselnostjo, bomo skupaj s širokim naborom poročnih ponudnikov, s katerimi že dolga leta odlično sodelujemo, izbrali tiste, ki bodo popolnoma zadovoljili vse vaše želje. Naš pristop temelji na iskrenem zaupanju, spoštovanju in strokovnosti. Ko nama zaupate svoje sanje, vam prihraniva nepotrebne skrbi, čas in nenazadnje tudi denar. Z nami lahko resnično uživate v procesu načrtovanja, saj se potrudimo, da se vsak detajl ujema s podobo vaših sanj.




Torej, sodelujeta z drugimi ponudniki poročnih storitev, kot so catering, vizažisti, fotografi, snemalci …?


Seveda! Imava izkušeno ekipo specializiranih poslovnih partnerjev po vsej Sloveniji. To so vsi poročni ponudniki, ki jih pari potrebujejo za svojo poroko.




Kakšni so 2024 trendi v poročni floristiki? 


Letošnja barva, ki jo napovedujemo, je marelična. Vsako leto Barvni inštitut Pantone izbere barvo leta, in letos je to marelična. Ta nežen odtenek se lepo dopolnjuje z živahnimi barvami ter tudi z belo in zeleno. Kljub temu se naši pari pogosto odločijo za kombinacijo bele in zelene, obogateno z roza odtenki. Pomembno je, da pari izberejo barvo, obliko in stil poroke, ki ju najbolj odražata in sta jima všeč.





Ekipa Kotička cvetja in petja
Ekipa Kotička cvetja in petja


Naš cilj je ustvariti nepozabne poročne izkušnje, ki bodo ostale v srcih naših strank za vedno. Z nenehnim iskanjem inovacij, zavezovanjem k visokim standardom in strastjo do tega, kar počnemo, si prizadevamo biti vodilni ponudnik storitev organizacije porok, izobraževanja poročnih organizatorjev in poročne floristike.


Če tudi vi sanjarite o popolni poroki, ste vabljeni, da stopite v stik z nami. Skupaj lahko ustvarimo nekaj resnično posebnega. Pri podjetju Kotiček cvetja in petja, smo ponosni, da smo že od samega začetka del tega edinstvenega potovanja po Sloveniji.



Za več informacij: 


 


Oglej si v trgovini:

bottom of page